Obnoviť stránku

Viewlux Classic 10×50

4,8 5 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
39,90 €

Viewlux Classic 10×50

Ďalekohľad Viewlux je kvalitným ďalekohľadom modernej konštrukcie, ktorý patrí do nevyhnutnej výbavy všetkých vyznávačov outdoorových aktivít. Robustný a spoľahlivý ďalekohľad s ostrosťou priblíženého záberu a možnosť až desaťnásobného priblíženia ocenia nielen lovci a poľovníci, ale všetci, ktorí pri svojich činnostiach potrebujú spoľahlivo zmapovať usporiadanie terénu.  

Centrálne široké zameriavacie koliesko a dioptrická korekcia umožňujú rýchle a jemné nastavenie pozorovania. Vďaka kvalitnej optike s dobrou priepustnosťou svetla má ďalekohľad veľmi dobré optické vlastnosti. Ďalekohľad je prachuvzdorný, pre dlhšiu životnosť sú šošovky chránené pevne uchytiteľným krytkami. Povrch ďalekohľadu je pokrytý vrstvou gumy pre pevnejšie a pohodlnejšie uchopenie. Súčasťou ďalekohľadu je aj taška a popruh, ktoré uľahčia jeho prenášanie.

Parametre

  • Zväčšenie: 10×
  • Objektív: 50 mm
  • Zorné pole: 99 m/1 000 m
  • Hmotnosť: 795 g
 

Parametre a špecifikácia

Typ

Typ Binokulár

Vlastnosti

Priemer objektívu 50 mm
Zväčšenie 10 x
Skutočné zorné pole 5,7 °
Zdanlivé zorné pole 57 °

Výbava

Výbava Remienok
Súčasť balenia Puzdro

Rozmery a hmotnosť

Hmotnosť 795 g

Farba

Farba Čierna

Osová vzdialenosť IPD

Minimálna osová vzdialenosť 60 mm
Maximálna osová vzdialenosť 70 mm
Kód:  OW350f
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  5710002000605

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09