Obnoviť stránku

Victorinox @work 16 GB

4,8 5 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Victorinox @work 16 GB

Vreckový nôž Victorinox @work 16 GB predstavuje novú, digitálnu generáciu švajčiarskeho armádneho noža. Legendárny otvárač, tentoraz radu @work 16 GB, obsahuje čepeľ dlhú 58 mm, pilník na nechty so skrutkovačom, nožničky, krúžok na kľúče a guľôčkové pero. Súčasťou červeného noža s emblémom štylizovaného kríža na blistrovej rukoväti je aj praktická pinzeta. Čo nôž odlišuje od jeho predchodcov a ostatných, viac či menej vydarených napodobenín, je otočný, vyberateľný USB Flashdisk 3.0/3.1 16 GB. Je len na vás, či budete častejšie využívať flashku, ktorá dokáže krájať, písať a skrutkovať, alebo nôž, ktorý vám dokáže pomôcť s prezentáciou.

Kľúčové vlastnosti vreckového noža Victorinox @work 16 GB

  • Ponúka precízne a oku lahodiace spracovanie v každom detaile
  • Vyberateľný USB Flashdisk poskytuje zodpovedajúcu kapacitu
  • Disponuje všetkými prednosťami multifunkčného noža
  • Obsahuje čepeľ, pilník so skrutkovačom, nožničky či guľôčkové pero
  • Špičkový výrobok legendárnej firmy je určený pre mužov aj ženy
  • Drobný nôž Victorinox @work 16 GB možno nosiť aj ako kľúčenku

Victorinox – nový elektronický spoločník na cesty

Jemné a bezpečné fungovanie každej súčasti, typický zvuk tichého zaklapnutia, hladký povrch bytelného tela – to je vreckový nôž Victorinox. Jeho prednosti oproti konkurenčným výrobkom spočívajú v starostlivom spracovaní a v pozornosti, ktorú výrobca venoval každému detailu. Subtílna čepeľ zostáva pevná a ostrá ako britva. Akonáhle raz vyskúšate tieto nožničky na nechty, už nikdy nebudete chcieť používať iné, a to isté platí aj pre pilník. A vyberateľný USB Flashdisk 3.0/3.1 noža Victorinox? Ide o spoľahlivý a, v porovnaní so všetkými ostatnými flashkami, veľmi originálny kúsok. Univerzálna kľúčenka, resp. 58 mm nôž Victorinox @work 16 GB sa stane vaším nepostrádateľným, praktickým a štýlovým spoločníkom.

Nôž @work 16 GB je určený pre dobrodruhov digitálnej éry

Pôvodným impulzom pre vznik unikátneho typu otvárača, známeho dnes ako Victorinox, boli nové konzervy a staré flinty pred viac ako 120 rokmi. Armáda krajiny helvétskeho kríža sa žiadala nôž, ktorý by popri klasickej čepeli disponoval navyše aj otváračom (prípadne pre dôstojníkov aj vývrtkou) a skrutkovačom potrebným na rozborce vtedy zavedených pušiek. Nový elektronický spoločník na cesty, ponúkajúci vyberateľný USB Flashdisk, @work 16 GB, zmení vaše vnímanie toho, čo je praktické. A pritom základ, teda bytelné oceľové telo, umývateľné plastové črienky, precízna funkcia všetkých súčastí a dôraz na dômyselné funkcie, sú stále rovnaké.

Parametre a špecifikácia

Funkcie

Počet funkcií 8
Funkcie Flash disk, Krúžok na kľúče, Nôž, Nožnice, Špáradlo, Pero, Pilník, Plochý skrutkovač

Typ

Typ Zatvárací nôž

Rozmery

Dĺžka čepele 3,5 cm
Dĺžka zavretého nástroja 5,8 cm
Kód:  EAY5006
Produktové číslo:  7611160059055
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03