Obnoviť stránku

VICTORINOX Signature Lite

4,7 9 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

VICTORINOX Signature Lite

Signature Lite

Kvalitný vreckový nôž

Spoločnosť VICTORINOX vyrába svoje produkty od roku 1897, čo predstavuje záruku tej najvyššej kvality. Vreckový nôž s integrovaným LED svietidlom od spoločnosti VICTORINOX je vybavený čepeľou z kvalitnej nehrdzavejúcej ocele. Vreckový nôž Signature Lite disponuje 7 funkciami, tlakovým guľôčkovým perom a praktickým očkom, vďaka ktorému môžete nôž zavesiť na kľúče alebo šnúrku.

Neoceniteľný pomocník

Vreckový nôž Signature Lite je vhodný pre všetky možné činnosti, ktoré si viete predstaviť. Dostatočná vybavenosť a veľkosť robia z tohto vreckového noža neoceniteľného pomocníka, nech ste kdekoľvek. Dĺžka v zavretom stave je len 58 mm, vďaka čomu nebudete mať problém nosiť nôž Signature Lite stále pri sebe.

VICTORINOX Signature Lite

Parametre a špecifikácia

Funkcie

Počet funkcií 7
Funkcie Krúžok na kľúče, LED svetlo, Nôž, Pero, Pilník, Plochý skrutkovač

Typ

Typ Zatvárací nôž

Rozmery

Dĺžka čepele 3,5 cm
Dĺžka zavretého nástroja 5,8 cm
Kód:  EAY1006
Produktové číslo:  0.6226
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03