Obnoviť stránku

Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

Victorinox Climber čierny

4,9 159 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
30,90 €

Victorinox Climber čierny

Climber

Špeciálny vreckový nôž

Spoločnosť VICTORINOX vyrába svoje produkty od roku 1897, čo predstavuje záruku tej najvyššej kvality. Špeciálny vreckový nôž pre domácich majstrov od spoločnosti VICTORINOX je vybavený čepeľou z kvalitnej nehrdzavejúcej chróm-molybdénovej ocele. Vreckový nôž Climber disponuje 14 funkciami a praktickým oceľovým očkom, vďaka ktorému môžete nôž zavesiť na kľúče alebo šnúrku.

Neoceniteľný pomocník

Multifunkčný nôž Climber je vhodný pre všetky možné činnosti, ktoré si viete predstaviť. Vybavenosť a veľkosť robia z tohto vreckového noža neoceniteľného pomocníka, nech ste kdekoľvek. Dĺžka v zavretom stave je 91 mm, vďaka čomu nebudete mať problém nosiť nôž Climber stále pri sebe. Nôž je vybavený aj posuvnou poistkou na bočnej strane, vďaka ktorej nedôjde k nechcenému otvoreniu.

VICTORINOX  Climber

Parametre a špecifikácia

Hmotnosť

Hmotnosť 82 g

Celková dĺžka

Dĺžka 9,1 cm

Typ

Typ Zatvárací nôž

Použitie

Použitie Denné nosenie (EDC)

Funkcie

Počet funkcií 14
Funkcie Krúžok na kľúče, Nôž, Nožnice, Odstraňovač izolácie drôtov, Otvárač na konzervy, Otvárač na fľaše, Špáradlo, Pinzeta, Plochý skrutkovač, Viacúčelový háčik, Výstružník, Vývrtka

Hmotnosť

Hmotnosť 82 g

Vlastnosti

Materiál čepele Nehrdzavejúca oceľ
Materiál rukoväti Nylon

Čepeľ

Dĺžka čepele 6 cm
Dĺžka 9,1 cm

Rozmery

Dĺžka čepele 6 cm
Dĺžka zavretého nástroja 9,1 cm
Kód:  EAY1022
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  7611160100214
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18