Obnoviť stránku

Vicfun - Crossmintonová súprava VicFun VF 100

4,8 5 hodnotení
24,83 €

Vicfun - Crossmintonová súprava VicFun VF 100

Speed bedmintonová súprava Vicfun je skvelým voľnočasovým partnerom, s ktorým si vychutnáte nielen veľa zábavy, ale tiež skombinujete zábavné s užitočným. Tým užitočným je myslená fyzická aktivita, ktorá je vyvíjaná pri každej hre. Jednoducho tak udržíte telo v dobrej kondícii. Bedmintonová súprava Vicfun Speed je vhodná ako pre deti, tak aj pre dospelých.

Balenie obsahuje 3 vysokorýchlostné loptičky, ktoré sa vyznačujú malou hmotnosťou, dlhou trvanlivosťou a odolnosťou voči poveternostným podmienkam, a 2 rakety. Tie sú vyrobené z ľahkého a odolného hliníka - celá konštrukcia rakety váži len 185 gramov. To poskytuje majiteľovi viac ako mimoriadnu porciu kontroly nad prebiehajúcou hrou.

Obsah balenia:
2 hliníkové rakety (každá s hmotnosťou 185 gramov)
3 vysokorýchlostné loptičky
Puzdro na rakety

Čo je to speed bedminton?

Relatívne nový variant obľúbenej raketovej hry, ktorá v posledných rokoch získava na obľúbenosti. Speed bedminton kombinuje to najlepšie z tenisu, squashu a bedmintonu. Jeho najväčšou výhodou je bezpochyby fakt, že sa dá hrať naozaj takmer kdekoľvek. Stačí len rozložiť ihrisko a začaťhrať.

Kód:  SPT545
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  4005543868007
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01