Obnoviť stránku

Vicfun Hobby set A complete

4,8 9 hodnotení
Cenová bomba
23,78 € Ušetríte 5,62 €

Vicfun Hobby set A complete

Vicfun je stopercentnou dcérskou spoločnosťou firmy Victor International - jednej z vedúcich značiek pre bedminton. Viac ako desať rokov skúseností a odborných znalostí zamestnancov firmy Victor sa premieta do kvality výrobkov Vicfun. Vicfun sa špecializuje na "pláž a záhradu". Ponúka celý rad bedmintonových súprav, sietí a ďalších výrobkov pre rýchlostnýbedminton. Navyše ponúka výrobky pre stolný tenis, volejbal a florbal.

Kompletné vybavenie vrátane siete

Súprava obsahuje štyri bedmintonové rakety z kalenej ocele, tri nylonové loptičky, dve výškovo nastaviteľné teleskopické tyče, odolné proti poveternostným vplyvom, a štyri kotvy. To všetko v kufríku pre bezpečné uloženie. Rakety sú vyrobené z kalenej ocele a sú určené predovšetkým pre rekreačnú hru.

Zvláštnosťou tohto súboru sú robustné teleskopické výškovo nastaviteľné tyče chránené práškovou farbou, takže môžu byť použité tiež na iné športy. Zemné lanká a kotvy udržia stabilitu siete v akomkoľvek počasí. Na rozdiel od ostatných súprav Vicfun, ponúka táto súprava dvojnásobný počet rakiet, čo zaručuje dvojnásobnú zábavu. Vezmite si túto súpravu so sebouna dovolenku a rodina a priatelia budú nadšení.

Obsah súpravy:

4 × temperovaná oceľová raketa
3 × nylonová loptička
1 × stabilná, výškovo nastaviteľná sieť
2 × teleskopickátyč
4 × zemná kotva

Kód:  SPT329
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  4005543795013
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB14