Obnoviť stránku

Veslárske trenažéry

Veslovací trenažér, simulujúci poyb záberov ako na lodi, je jeden z najuniverzálnejších strojov, ktoré si domov na precvičenie a pretiahnutie svalov môžete zaobstarať. Okrem spaľovania tukov pri aeróbnej aktivite vám veslársky trenažér pomôže posilniť naraz chrbát, ruky, nohy, zadok, brucho aj bedrá. Veslovací trenažér je ideálnym prostriedkom na precvičenie po dlhom posedávaní. Výsledky spozorujete na hornej aj dolnej polovici tela a nemusíte starostlivo plánovať, na kedy si naplánovať leg day a na kedy bench.

Pokračovať
Spresniť parametre
21 položiek

Veslárske trenažéry

S veslovacími trenažérmi precvičíte svaly na chrbte, rukách, nohách, zadku, bruchu aj v oblasti chrbtice. Pri cvičení kombinujete aeróbny a silový tréning.

Pokračovať

Už nepredávame

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17