Obnoviť stránku

Versus tackle box VS 8050

219,44 €

Versus tackle box VS 8050

Patríte medzi priaznivcov rybárčenia? Vlastníte kopu príslušenstva, ktoré sa v neprehľadnej spleti povaľuje všade možne? Ak áno, potom je luxusný kufor japonskej značky Versus tým, čo potrebujete. Je vyrobený z prvotriedneho nárazuvzdorného polyméru. Predný panel elegantne zapadá do kufríka, ktorého vrchná časť rovnako ako onen panel pozostáva z odolného polykarbonátu. Box je rozdelený na horný a spodný panel, ktorých kryt je opatrený dvojitým zámkom. Ten eliminuje riziko nečakaného otvorenia.

Pevnosť je zaistená ako hliníkovým vystužením na bokoch, tak i horným poklopom z nehrdzavejúcej ocele. Pohodlnú manipuláciu zaistia držiaky umiestnené na spodnej drážke, ktorá je umiestnená po oboch stranách horného panelu a do ktorej tento panel zapadá. Iste oceníte množstvo úložného priestoru členeného do početných zásuviek. Namiesto nich možno dokúpiť krabičku VS-3045. Pod poklop pasujú škatuľky typu VS-820ND, VS-820NDM a V-4060.

Kľúčové vlastnosti

  • Pevný a odolný materiál
  • Pohodlná manipulácia vďaka takticky umiestneným držiakom
  • Prehľadne členený vnútorný priestor
  • Veľké miesto na uloženie príslušenstva
  • Rozmery 54,2 × 39,7 × 30 cm
 

Parametre a špecifikácia

Materiál

Typ Škrupinový

Rozmery (V × Š × H)

Výška 30 cm
Šírka 54,2 cm
Dĺžka/hĺbka 39,7 cm
Kód:  RYB751
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  4963189126519

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13