Obnoviť stránku

VDO R3 WL

Garancia najlepšej ceny
Novinka
69,90 €

VDO R3 WL

Každému cyklistovi, ktorý rád sleduje svoj výkon, by nemal chýbať tachometer na bicykel VDO. Ide o cyklopočítač, ktorý pracuje na princípe bezdrôtového prenosu dát. Výhodou je jednoduché inštalovanie, pôsobí aj estetickejšie ako drôtové typy a tiež nehrozí, že sa kábel v teréne pretrhne. Rozmery produktu dosahujú 61 × 43,5 × 15 mm (v × š × h). Cyklocomputer VDO váži 38 g.

Cyklocomputer VDO R3 WL ...
Cyklocomputer VDO R3 WL ...

Zásadné prednosti cyklopočítača VDO R3 WL

  • Cyklocomputer VDO je praktickým doplnkom na bicykel
  • Bezdrôtový typ cyklocomputera
  • Eviduje aktuálnu, priemernú a maximálnu rýchlosť
  • Na displeji sa vám bude zobrazovať celkový čas jazdy
  • Nie je potrebné ručné vypínanie a zapínanie vďaka funkcii autostart/stop
  • Meria aktuálnu teplotu
  • Cyklocomputer VDO meria 61 × 43,5 × 15 mm (v × š × h)
  • Jeho hmotnosť je 38 g

Cyklocomputer VDO disponuje užitočnými funkciami

Tachometer na bicykel VDO prekvapí užitočnými funkciami, ktoré prídu vhod každému cyklistovi. Prístroj sa automaticky zapne alebo vypne pri rozjazde či zastavení vďaka funkcii autostart/stop. Cyklopočítač vám bude okrem aktuálnej rýchlosti zobrazovať aj priemernú a maximálnu rýchlosť, ktorou ste sa pohybovali. Pri jazde nebudete potrebovať klasické hodinky, pretože cyklocomputer vám na displeji dokáže zobraziť aktuálny čas. Prístroj dokáže zobraziť aktuálnu teplotu vzduchu. Ak je pre vás podstatný čas strávený na bicykli, všetko potrebné zistíte vďaka funkcii celkového času jazdy.

Parametre a špecifikácia

Hardvér a softvér

Prenos dát Bezdrôtový

Funkcie

Funkcie Teplomer, Autoštart/stop, Celkový čas jazdy, Priemerná rýchlosť, Aktuálna rýchlosť, Max. rýchlosť, Max. rýchlosť, Aktuálny čas jazdy, Denná vzdialenosť, Celková vzdialenosť, Hodiny

Snímače

Snímače v balení Rýchlosť

Rozmery

Šírka 43,5 mm
Výška 61 mm
Hĺbka 15 mm

Hmotnosť

Hmotnosť 38 g
Kód:  SPTvdo005
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  64030

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03