Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Urbanstar Uscooter 101 BLACK

2,6 5 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Urbanstar Uscooter 101 BLACK

Užite si každodenné výlety či cesty do práce s touto skvelou elektrickou kolobežkou UrbanStar Uscooter 101. Je vyrobená v modernom dizajne z vysoko odolného materiálu, ktorý zaručuje dlhodobú životnosť a spoľahlivosť. Svoje parametre podtrhuje predovšetkým dojazd až 25 km a maximálnu rýchlosť až 25 km/h. Jej hlavnou prednosťou je však veľmi rýchle zloženie počas niekoľkých sekúnd, takže ju môžete vziať pokojne do vlaku či autobusu.

Kľúčové vlastnosti elektrické kolobežky UrbanStar Uscooter 101 BLACK

  • Precízne spracovaná a cenovo dostupná elektrická kolobežka
  • Nízka hmotnosť - len 8,8 kg
  • Ľahko skladateľná
  • Informačný LCD displej
  • Dobre ovládateľná
  • Nosnosť až 120 kg

Skladacia konštrukcia s veľkou nosnosťou

Vďaka svojej rafinovanej konštrukcii váži iba 8,8 kg, pričom unesie osobu s hmotnosťou až 120 kg! Samozrejme nechýba predné LED osvetlenie pre väčšiu bezpečnosť a iste oceníte aj ľahkú ovládateľnosť a prítomný LCD displej, ktorý bude informovať o všetkých potrebných informáciách, ako napríklad rýchlosť, prejdená vzdialenosť či stav batérie.

Parametre a špecifikácia

Batéria

Kapacita batérie 6,6 Ah
Typ batérie Lítiová
Kód:  SPTesin017
Produktové číslo:  8595584300100

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07