Obnoviť stránku

UOVision UV 595 + 16GB SD karta

4,0 2 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

UOVision UV 595 + 16GB SD karta

Najlepšie riešenie na odhalenie škodnej

Fotopasca UOVision UV 595 sa stane praktickým pomocníkom pre ochranu vášho majetku, akým je chata, chalupa či auto, ale využijete ju aj pre monitorovanie zveri, alebo na stráženie skládok. Oproti predchádzajúcemu modelu UV 595 disponuje vylepšeným systémom uzatváracích klipsov a diódovou jednotkou úplne neviditeľného prísvitu, ktorá je prikrytá mriežkou pre elimináciu nežiaducich odleskov.


Pohotové snímanie

Snímky sú vyhotovované vo vysokom rozlíšení 12 Mpx a takisto je možné nahrávať Full HD videá vrátane zvuku. Odozva spúšte predstavuje len 0,7 sekundy, takže vytváranie fotografií je veľmi pohotové. K dispozícii je tiež časovač pre vytváranie časozberných snímok. V prípade zlej viditeľnosti sa bude hodiť neviditeľné osvetlenie s vlnovou dĺžkou 940 nm s dosvitom 6 až 12 m.


Prepojenie s mobilným zariadením

Vďaka podpore WiFi SD kariet jednoducho stiahnete záznamy priamo do vášho mobilného zariadenia. Súčasťou balenia je 16 GB SD karta, takže zariadenie môžete začať ihneď používať. O napájanie sa postará 12 AA batérií, ktoré sľubujú výdrž zariadenia až jeden rok.


Jednoduchá obsluha

Fotopasca UOVision disponuje robustnou a úplne utesnenou konštrukciou a v súčasnosti predstavuje najefektívnejšie riešenie na odhalenie ľudskej škodnej. Za účelom jednoduchého ovládania je k dispozícii farebný LCD displej a prehľadné české menu. Vyššiu kvalitu snímok a tichú prevádzku zabezpečuje absencia mechanickej IR clony.

 

Parametre a špecifikácia

Hmotnosť

Hmotnosť 675 g

Rozlíšenie fotoaparátu

Maximálna kvalita fotografie 12 Mpx
Rozlíšenie snímača 5 Mpx

Dosah senzora

Dosah senzora 20 m

Vlastnosti

Funkcie IR prísvit
Vodoodolnosť IPX6
Konektivita WiFi
Typ pamäťovej karty SD

Napájanie

Napájanie Batéria
Typ batérie AA
Počet batérií 12 ks
Maximálna výdrž 364 d
Kód:  CEL005f1
Produktové číslo:  1604-005

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18