Obnoviť stránku
Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.

Unihoc Toolbag Lime Line black

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Unihoc Toolbag Lime Line black

Športová taška Unihoc Toolbag vám uľahčí prenášanie florbalových hokejok a ďalšieho potrebného vybavenia. Taška pojme 20 hokejok s dĺžkou až 104 cm. Okrem hlavnej komory na hokejky ponúka aj štyri vnútorné vrecká zo sieťoviny a jedno menšie vrecko na osobné veci. Nosiť ju môžete v ruke aj cez rameno, vystlaný ramenný popruh si potom môžete nastaviť podľa svojich potrieb. Taška je vyrobená z kvalitných materiálov, ktoré garantujú jej dlhú životnosť, oceníte aj príjemný dizajn kombinujúci čiernu a zelenú farbu.

Špecifikácia:
Kapacita:

  • hlavné vrecko na 20 florbalových hokejok
  • 4 vnútorné sieťované vrecká na príslušenstvo
  • 1 menšie vrecko na osobné veci

Materiál:
PE
Maximálna dĺžka palice:
104 cm

Kód:  SPT354
Produktové číslo:  7391876088128

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08