Obnoviť stránku

Umbro Adriana W, veľkosť 36

Príslušenstvo k tovaru

Umbro Adriana W, veľkosť 36

Hľadáte ľahkú bundu, ktorá vás nesklame pri vašich športových aktivitách? Máme pre vás skvelú voľbu, a navyše si môžete byť istá, že vás jej štýlová ružová farba nechá vyniknúť za každých okolností. Pre vašu väčšiu bezpečnosť sú na prednej i zadnej strane bundy elegantne umiestnené reflexné prvky. Veľmi príjemne sa nosí vďaka celkovej podšívke, rychlouťahovaciemu systému a kapucňu, ktorá vás ochráni pred nepriazňou počasia.

Kľúčové vlastnosti

  • Ľahká športová bunda
  • Celoprepínací, zips s krytkou
  • Podšívka v celej bunde
  • Rychlouťahovací systém v dolnej časti
  • 2 bočné vrecká so zapínaním
  • 100 % polyester

Kvalita a elegancia

Bunda ADRIANA je žiarivým príkladom toho, že aj športové oblečenie môže naozaj pristať. Jej dizajn pôsobí zoštíhľujúcim dojmom a vďaka krásnej ružovej farbe budete pôsobiť žensky, či už sa budete predierať lesom alebo divočinou veľkomesta. Britská spoločnosť Umbro sa už od svojho založenia roku 1924 špecializuje práve na športové oblečenie. Na vás tu teraz vďaka tomu čaká jeden z ich kvalitných kúskov, ktorý si právom zaslúži čestné miesto vo vašom šatníku.

Kód:  SPT6172
Produktové číslo:  6410741731509

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02