Obnoviť stránku

UMAX U-Band 107HR Black

3,7 12 hodnotení

UMAX U-Band 107HR Black


Multifunkčný fitness náramok pre dokonalú telesnú kondíciu

Dlho ste nemohli nájsť fitness náramok, ktorý by dokonale monitoroval váš tep, spánok a pohybové aktivity? UMAX U-Band 107HR v malých intervaloch počas celého dňa meria vašu tepovú frekvenciu fotoelektrickým senzorom s precíznym algoritmom. Fitness náramok U-Band 107 ponúka tiež možnosť merania počtu krokov, vzdialenosti, spálených kalórií a ukazovateľa aktuálneho dátumu. Zmeriate tiež čas strávený behaním, cvičením, badmintonom, basketbalom alebo iným športom.

Fitness náramek UMAX U-Band 107HR Black
 


Meranie spánku a šetrné prebúdzanie

Vďaka funkcii monitorovania spánku získate s náramkom UMAX U-Band 107 prehľad o kvalite svojho spánku v podobe komplexného grafu, ktorý je prístupný prostredníctvom mobilnej aplikácie. Je možné tiež nastaviť budík, vďaka ktorému vás náramok jemnými vibráciami prebudí do nového dňa.

Stanovte si ciele a prekračujte limity

Náramok jednoducho prepojíte cez Bluetooth so svojím smartfónom. Nielenže vám potom v aplikácii VeryFit for Heart Rate ukáže namerané dáta vrátane histórie, ale umožní vám aj ďalšie ovládanie funkcií náramku – napr. náhľad prehľadov aktivít, možnosť nastavenia denných cieľov a pod.

Zdieľajte svoje fotky na sociálnych sieťach

Náramok UMAX U-Band 107 zároveň ponúka šikovnú funkciu vzdialeného fotenia stlačením jediného tlačidla, aj keď práve svoj telefón nedržíte v ruke. So všetkými snímkami, ktoré zhotovíte, sa potom môžete pochváliť svojim priateľom na sociálnych sieťach alebo ich posielať na ľubovoľné e-mailové adresy.



Fitness náramek UMAX U-Band 107HR Black
 

Kľúčové vlastnosti UMAX U-Band 107HR Black

  • Náramok s kontinuálnym meraním tepovej frekvencie
  • Bezdrôtové spárovanie so smartfónom cez Bluetooth
  • Automaticky meria kvalitu spánku
  • Upozorní vás na prichádzajúci hovor (do vzdialenosti 6 m od telefónu)
  • Vzdialené fotografovanie
  • Jednoduchá a prehľadná aplikácia VeryFit for Heart Rate v češtine
  • 0,49" dotykový OLED displej
  • Notifikácie z inteligentných zariadení
  • Odolný voči ľahkému dažďu – IPX65


Poznámka: Fitness náramok UMAX U-Band 107HR je kompatibilný s inteligentnými zariadeniami s operačným systémom Android 4.3 a vyšším alebo iOS 7 a vyšším.


Notifikácia pri strate telefónu

V prípade, že nebudete môcť nájsť svoj mobilný telefón, stačí náramok Umax U-Band 107HR prepnúť do vyhľadávacieho režimu a kliknúť na displej. Ak sa telefón vyskytuje v dosahu náramku, začne samovoľne zvoniť alebo vibrovať. To isté sa stane, ak prekročíte maximálnu vzdialenosť, na ktorú je komunikácia medzi náramkom a telefónom možná (max. 10 m).

Fitness náramek UMAX U-Band 107HR Black
 
 

Parametre a špecifikácia

Určenie a kompatibilita

Kompatibilný OS Android, iOS

Vyhotovenie a odolnosť

Farba puzdra Čierna

Konektivita a senzory

Bezdrôtová technológia Bluetooth

Funkcie

Športové aktivity Beh, Fitness
Funkcia merania športu Krokomer, Tepová frekvencia, Vzdialenosť, Výpočet kalórií
Zdravotné funkcie Monitoring spánku
Smart funkcie Budík
Kód:  SPTumax02
Produktové číslo:  UB501P
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11