Obnoviť stránku

Tunturi Cardio Fit E30 Ergometer

5 1 hodnotení
273,95 €

Tunturi Cardio Fit E30 Ergometer

 

Tiež sa stále prehovárate, že začnete cvičiť a robiť niečo pre svoje zdravie? Nie ste však milovníkom intenzívneho potenia sa v spoločnosti cudzích ľudí vo verejnom fitku? Riešením práve pre vás je rotopéd TUNTURI CARDIO FIT E30. Tento ergometer s ideálnymi parametrami je naozaj kompaktným trenažérom na domáce využitie. Rekreačný aj náročný používateľ ocení možnosť nastaviť si riadidlá aj sedadlo do niekoľkých rôznych tréningových polôh. Maximálny komfort pri cvičení poskytuje aj držiak tabletu, vďaka ktorému si môžete chvíle pri cvičení ešte viac spríjemniť obľúbeným filmom alebo hudbou. Pri cvičení na tomto ergometre môžete dokonca aj pohodlne pracovať.

Kľúčové vlastnosti ergometra TUNTURI CARDIO FIT E30

  • Ergometer ponúka 12 programov a 16 úrovní záťaže
  • Napájanie stroja zaisťuje EU adaptér
  • Súčasťou stroja je držiak na tablet
  • Stroj je vybavený brzdným systémom PSM Motor
  • Výrobca poskytuje záruku a servis počas 2 rokov

Skvelá výbava

Súčasťou ergometra je podsvietený LCD displej s rozmermi 80 × 50 mm. Na displeji sa zobrazujú údaje o čase, rýchlosti a prejdenej vzdialenosti. Súčasťou softvéru je aj Watt program. Náročnejší používateľ si môže vybrať z 12 cvičebných programov ten, ktorý pre neho bude najvhodnejší. Ergometer TUNTURI CARDIO FIT E30 totiž ponúka až 16 rôznych úrovní záťaže. K maximálnemu komfortu prispieva aj zabudovaný držiak tabletu.

TUNTURI CARDIO FIT E30 na mieru svojmu používateľovi

Riadidlá Multigrip, ktorými je ergometer vybavený, sú nielen príjemné na dotyk a pohodlné na uchopenie. Každý používateľ si môže nastaviť ich uhol tak, aby pre neho bolo cvičenie na ergometre komfortné aj čo najviac účinné. Vďaka kontaktnému snímaniu tepovej frekvencie dostáva dokonalý prehľad o svojej fyzickej aktivite. Rovnako komfortné je aj pohodlné sedadlo, ktoré si každý používateľ môže podľa svojich potrieb nastaviť výškovo aj horizontálne. Šliapanie je jednoduché aj bezpečné vďaka pedálom s chlopňou. Ľahkú manipuláciu so strojom umožňujú transportné kolieska, ktoré sú súčasťou podvozku.

Hmotnosť:
18 kg

Hmotnosť zotrvačníka:
6 kg

Maximálna hmotnosť používateľa:
110 kg

Rozmery po zostavení (d × š × v):
84 × 50 × 123 cm

Parametre a špecifikácia

Hmotnosť

Hmotnosť 22 kg

Nosnosť

Nosnosť 110 kg

Vlastnosti a výbava

Možnosť nastavenia Horizontálne polohy sedla, Vertikálne polohy sedla
Funkcie počítača Spálené kalórie, Tepová frekvencia
Meranie tepu Integrovaným meračom pulzu
Výbava Transportné kolieska, Držiak na tablet/smartfón

Záťaž

Regulácia záťaže Elektronicky
Počet stupňov záťaže 8
Brzdný systém Magnetická brzda

Zotrvačník

Hmotnosť zotrvačníka 6 kg

Celkový rozmer

Hĺbka 103 cm
Šírka 50 cm
Výška 130 cm
Kód:  SPTtun0037
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  8717842028995

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13