Obnoviť stránku

Truly Junior čierne EU 29-32

5 1 hodnotení
31,90 €

Truly Junior čierne EU 29-32

Dajte vašej ratolesti komfortný nástroj pre hrátky na čerstvom vzduchu. Tieto korčule boli vyhotovené pre malých nezbedníkov, ktorí si radi užívajú športové aktivity. Preto bola topánka vyvedená z materiálu PVC, ktorý nepremokne a skvele drží členok dieťaťa v správnom postavení. Dieťa si tak môže užívať dlhé hodiny hrátok na ledovom klzisku. Vďaka veľmi teplé vložke vaša ratolesť neprechladne. Mäkká výplň tiež ochráni používateľa pred nepríjemnými otlakmi. Tieto korčule sa uťahujú pomocou dvoch plastových pásikov. To zaručí jednoduché utiahnutie aj v nasadené rukavici. Korčule je osadená nožom, ktorý sa ľahko neotupí a dovoľuje rýchle korčuľovanie.

Dovoľte svojmu synovi zhmotniť jeho sny o kariére hokejistu. A umožnite mu robiť jeho prvé korčuliarske krôčiky na korčuliach Truly Junior. Tieto korčule boli dôkladne navrhnuté pre maximálnu bezpečnosť a pohodia malých korčuliarov alebo hokejistov.

Farba:
čierna a biela

veľkosť:
29-32

kľúčové vlastnosti

  • Ideálne korčule pre vašu ratolesť
  • Pevný materiál nie je náchylná na namočenie
  • Jednoduché uzatváranie pomocou pracky
  • Komfortné vnútro udrží nohu v teple
  • Ostrý nôž dovolí jednoduché ovládanie

Parametre a špecifikácia

Sezóna

Sezóna 2018/2019

Určenie

Určené pre Dieťa
Výkonnosť Začiatočník

Veľkosť

Veľkosť 29, 30, 31, 32
Rozťahovacia topánka Áno

Materiál

Skelet Resistant PE
Topánka NYLON, termo výstelka
Nôž Antikorový hokejový nôž

Hmotnosť

Hmotnosť 1 800 g
Kód:  SPT2545
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  4891223084283

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01