Obnoviť stránku

Trimm Trace One sand

3,0 2 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
31,90 €

Trimm Trace One sand

Ak radi trávite čas v prírode a chcete do svojej výbavy zaradiť praktický prístrešok, ktorý budete môcť so sebou vziať kamkoľvek, potom je pre vás stanová plachta Trimm Trace One skvelou voľbou. Ide o vodoodolný prístrešok, ktorý sa dokonale hodí na turistické výlety, do kempu aj na rybárske výpravy. Plachta je vyrobená zo 100 % polyesteru, ktorý zaručuje vysokú odolnosť prístreška. Stanová plachta Trimm Trace One vyniká veľmi malou hmotnosťou a kompaktnými rozmermi v zloženom stave, takže prenos prístrešku je skutočne nenáročný. Plachta Trimm Trace One veľmi dobre chráni pred nepriaznivým počasím a zabezpečí priestor pre komfortný odpočinok v každej situácii.

Kľúčové vlastnosti stanovej plachty Trimm Trace One sand

  • Materiál 100 % polyester
  • Kompaktné rozmery v zloženom stave
  • Hmotnosť 500 g (hmotnosť balenia 750 g)
  • Jednoduché postavenie s trekingovými palicami
  • Rozmery 315 × 215 cm
  • Piesková farba prístreška Trimm Trace One
  • Vodný stĺpec 3 000 mm
  • Prístrešok pre 2 osoby

Vodoodolný plášť

Prístrešok Trimm Trace One sand je opatrený vodoodolným plášťom s vodným stĺpcom do 3 000 mm. Vďaka tomu prístrešok používateľa dokonale chráni pred dažďom aj slnkom. Stanová plachta Trimm Trace One sand je určená pre 2 osoby a vďaka kompaktným rozmerom v zbalenom stave zaberie vo výbave len minimum miesta.

Rýchle postavenie stanovej plachty Trimm

Výhodou stanovej plachty Trimm Trace One sand je tiež jej veľmi jednoduché a rýchle postavenie. Stačia na to iba 2 teleskopické trekingové palice, ktoré vytvárajú oporu prístreška. O chvíľu tak získate spoľahlivý a bezpečný prístrešok, ktorý váš pobyt v prírode výrazne spríjemní.


Parametre a špecifikácia

Rozloženie stanu

Maximálny počet osôb 2
Tvar Áčko

Vlastnosti

Špeciálne vlastnosti Nepremokavé
Vodný stĺpec tropika 3 000 mm
Farba Piesková
Hmotnosť 0,5 kg
Počet plášťov Jednoplášťové

Typ

Typ Plachta

Rozmery - rozbalené

Hĺbka 315 cm
Šírka 215 cm

Rozmery - zbalené

Hĺbka 25 cm
Šírka 25 cm
Výška 0,1 cm
Kód:  SPTtrm025
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  8595225527163

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13