Obnoviť stránku

Trimm Jumbo Sand

5 3 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
108,90 €

Trimm Jumbo Sand

Ak radi cestujete a trávite noci v prírode, je pre vás samonafukovacia karimatka Trimm Jumbo Sand ideálnou voľbou. Táto dvojitá karimatka vám poskytne skutočne veľký priestor, vďaka ktorému zaistí pohodlný spánok pre 2 osoby. Precízne spracovanie a vysoká kvalita použitých materiálov zaistia karimatke dlhú životnosť. Samonafukovacia karimatka Trimm Jumbo Sand má rozmery 198 × 130 cm. Rozmery zbalenej karimatky sú 68 × 20 cm a jej hmotnosť je len 3 kg, čo výrazne uľahčuje jej prenos. Či už trávite čas so svojou polovičkou, deťmi alebo priateľmi, samonafukovacia karimatka Trimm Jumbo Sand vám zabezpečí pohodlný spánok kdekoľvek.

Kľúčové vlastnosti samonafukovacej karimatky Trimm Jumbo Sand

  • Karimatka z kvalitného polyesteru s úpravou TPU
  • Rozmery karimatky Trimm 198 × 130 cm
  • 2 ventily pre rýchlejšie nafúknutie
  • Hmotnosť 3 kg
  • Rozmery zloženej karimatky 68 × 20 cm
  • Hrúbka 4 cm
  • Samonafukovacia karimatka pre 2 osoby
  • Zabudovaný vankúš

Vysoká kvalita použitých materiálov

Samonafukovacia karimatka Trimm Jumbo Sand je vyrobená z kvalitného 75D polyesteru s vrstvou TPU, takže sa môžete spoľahnúť na jej vysokú odolnosť. Samonafukovacia karimatka Trimm Jumbo Sand je vybavená 2 ventilmi, ktoré zabezpečia ešte rýchlejšie a jednoduchšie naplnenie.

Špičková tepelná izolácia

Vďaka hrúbke 4 cm samonafukovacia karimatka Trimm Jumbo Sand zaistí používateľom dokonalú tepelnú izoláciu. Pre pohodlný spánok je karimatka opatrená zabudovaným vankúšom, ktorý vytvára stabilnú podperu hlavy.


Parametre a špecifikácia

Typ

Typ Karimatka
Konštrukcia Samonafukovací

Hmotnosť

Hmotnosť 3 000 g

Rozmer - rozbalený

Šírka 130 cm
Dĺžka 198 cm
Hrúbka 4 cm

Rozmer - rozbalený

Šírka 20 cm
Dĺžka 68 cm
Hrúbka 20 cm

Materiál

Materiál Polyester

Farba

Farba Béžová
Kód:  SPTif2043
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  8595225509992

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02