Obnoviť stránku

Trimm Dream Sand

5 3 hodnotení
79,90 €

Trimm Dream Sand

Trimm Dreamer je prvotriedna samonafukovacia karimatka, ktorá vyniká svojou hrúbkou. Vďaka tomu vám dopraje rovnaký komfort, ako matrac vo vašej posteli. Precízne spracovanie a vysoká kvalita použitých materiálov zaisťujú dlhú životnosť karimatky. Samonafukovacia karimatka Trimm Dreamer Sand má rozmery 198 × 76 cm. Rozmery zloženej karimatky sú 69,5 × 23,5 cm a jej hmotnosť je 4,3 kg. Pokiaľ máte záujem o karimatku s výnimočnou hrúbkou, ktorá zaisťuje dokonalý komfort aj vo veľmi chladných klimatických podmienkach, potom je pre vás samonafukovacia karimatka Trimm Dreamer Sand skvelým riešením.

Kľúčové vlastnosti samonafukovacej karimatky Trimm Dreamer Sand

  • Hnedá farba karimatky
  • Hmotnosť: 4,3 kg
  • Rozmery karimatky: 198 × 76 cm
  • Hrúbka: 12 cm
  • Karimatka z kvalitného polyesteru s PVC vrstvou
  • Rýchle a jednoduché nafúknutie karimatky Trimm Dreamer Sand
  • Rozmery zloženej karimatky: 69,5 × 23,5 cm

Kvalitný polyester

Samonafukovacia karimatka Trimm Dreamer Sand jevyrobená z kvalitného 75D polyesteru s PVC vrstvou, takže sa môžete spoľahnúť na jej dlhú životnosť. Samonafukovací systém karimatky Trimm Dreamer Sand zabezpečuje veľmi rýchle a jednoduché nafúknutie v každej situácii.

Veľká hrúbka pre dokonalú izoláciu

Samonafukovacia karimatka Trimm Dreamer Sand vyniká svojou 12 cm hrúbkou. Dostatočná hrúbka dopraje špičkové pohodlie a navyše zabezpečuje dokonalú izoláciu, s ktorou sa nafukovacia karimatka Trimm Dreamer Sand stáva ideálnou podložkou pre spánok aj vo veľmi náročných podmienkach.


Parametre a špecifikácia

Farba

Farba Béžová

Typ

Typ Karimatka
Konštrukcia Samonafukovací

Hmotnosť

Hmotnosť 4 300 g

Rozmer - rozbalený

Šírka 76 cm
Dĺžka 198 cm
Hrúbka 12 cm

Rozmer - rozbalený

Šírka 23,5 cm
Dĺžka 69,5 cm
Hrúbka 23,5 cm

Materiál

Materiál Polyester
Kód:  SPTif2046
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  8595225510004

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07