Obnoviť stránku

Trakker Armolife Tri-Lite Stove

5 1 hodnotení
51,17 €

Trakker Armolife Tri-Lite Stove

Neviete si leto predstaviť bez kempovania pod prvými hviezdami a nočnou oblohou? Ale počas dlhého bdenia vyhladnete a tak je na mieste obzrieť sa po kvalitnom plynovom variči. Trakker Armolife Tri-Lite Stove je vyrobený pre náročných používateľov. Vyniká svojím spracovaním, vďaka širokej konštrukcii a nízko položenému ťažisku je maximálne stabilný. Oproti iným varičom vám na podpálenie plynu stačí jednoduché stlačenie tlačidla.

Kľúčové vlastnosti plynového variča Trakker Armolife Tri-Lite Stove

  • Prenosný, skladný a ľahký
  • Väčšiu stabilitu zaručuje široká konštrukcia a nízko položené ťažisko
  • Vysoká výkonnosť aj napriek veľmi nízkej hmotnosti
  • Tlačidlové podpaľovanie (piezo-elektronické)
  • Maximálny výkon: 3 200 W
  • Hmotnosť: 225 g
  • Súčasťou balenia je nylonový obal

Je pripravený takmer okamžite

Vďaka prívodnej hadici od plynovej kartuše má jednoznačnú výhodu, ktorá tkvie v jednoduchom znížení celého ťažiska variča. Vďaka tomuto rišeniu sa ocitne hrniec, kanvica, alebo panvica nižšie ako pri bežných varičoch a varenie je bezpečnejšie a stabilnejšie. Ďalšou nadštandardnou výhodou variča Trakker Armolife Tri-Lite Stove je tlačidlové podpaľovanie plynu. Piezo-elektronický systém vám umožní vytvoriť iskru jednoduchým stlačením a nemusíte viac zápasiť so zápalkami alebo zapaľovačom. Toto je neoceniteľná výhoda najmä v prípade, keď práve nemáte možnosť skryť sa pred vetrom. 

Parametre a špecifikácia

Typ variča

Typ variča Plynový

Vlastnosti

Počet platničiek 1 ks
Hmotnosť 225 g

Rozmery

Šírka 11,5 cm
Výška 5,5 cm

Typ variča

Druh variča Turistický

Palivo

Typ paliva Plyn
Typ spojenia Závit
Kód:  JVR076430
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  5060236148841

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06