Obnoviť stránku

Trail Gator

5 1 hodnotení
Príslušenstvo k tovaru

Trail Gator

Užite si rodinný výlet na bicykloch bez zbytočných komplikácií. Ťažná tyč Trail Gator ľahko prepojí detské a dospelé bicykel a vy sa tak môžete vydať na dlhší výlet bez obáv, že by dieťa vychádzku nezvládlo. Taktiež môžete vyraziť do hustého mestskej premávky a ťažná tyč vám zaistí pohodlie a predovšetkým bezpečnosť pre vaše dieťa.

Kľúčové vlastnosti

  • pevná konštrukcia
  • Jednoduchá montáž bez náradia
  • Ťažná tyč je teleskopická a je možné kedykoľvek zložiť
  • Zaistí bezpečnosť pre vášho potomka
  • Vhodné na dlhšie cyklovýlety

Montáž nebola nikdy jednoduchšia

Ťažná tyč Trail Gator je teleskopická a možno ľahko zložiť. Ak idú kolesá samostatne, zostane pripevnená k zadnej vidlici dospelého kolesá a neprekáža pri jazde. Pohodlná montáž bez použitia náradia neurobí žiadny problém ani tým najmenej zručným. Vďaka oceľovej konštrukcii je tyč až neuveriteľne pevná a takmer nezničiteľná. Ak radi jazdíte na cyklovýlety a chcete so sebou brať svojich potomkov, Trail Gator bude skvelým pomocníkom práve pre vás.

Parametre a špecifikácia

Umiestnenie nosiča

Umiestnenie nosiča Zadné

Použitie podľa rozmeru kolies

Použitie podľa rozmeru kolies 25 "

Nosnosť

Nosnosť 32 kg
Kód:  SPTif1387
Produktové číslo:  4015493640028

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03