Obnoviť stránku

Trabucco Inspiron FD Competition Still 3,6 m 90 g

114,90 €

Trabucco Inspiron FD Competition Still 3,6 m 90 g

Trabucco Inspiron FD Competition Still je výborný feederový prút, ktorý si zamilujete predovšetkým vďaka jeho širokej škále využiteľnosti. Poslúži vám totiž rovnako dobre v stojatých vodách, ako i na širokých tokoch riek. Tento prút je postavený na vysokoodolnom High Modulus Carbon CX-1 Micro Pitch blanku s najinovatívnejšou technológiou vrstvenia živice. Tá je nanášaná na jednotlivé vrstvy blanku, čím dochádza k jeho maximálnemu spevneniu i odľahčeniu zároveň. Blank vďaka tomu vyniká mimoriadnou štíhlosťou pri zachovaní potrebnej pevnosti a silovej rezervy. Osadený je kvalitnými LS SiC Sea Guide očkami, ktoré sú veľmi vhodné pre monofilové vlasce, a zároveň skvele odolajú oderu zo spletaných šnúr.

Prednosti 3,6 m prútu Trabucco Inspiron FD Competition Still 90 g

  • Všestranne využiteľný feederový prút
  • Vysokoodolný karbónový blank
  • Štíhle vyhotovenie
  • Kvalitné LS SiC Sea Guide očká
  • Rukoväť z korku, EVA a kaučuku
  • Pogumované sedlo navijaku
  • Delená konštrukcia

Oba konce prútu sú precízne zakončené

K prútu sú dodávané 3 výmenné Full Carbon HQ špičky s dĺžkou 47 cm. Tie sú na vrchole navyše vybavené novou vysokokontrastnou úpravou, vďaka čomu sú dobre viditeľné aj v noci. Rukoväť prútu pozostáva z kombinácie prírodného korku, EVA peny a kaučukových vložiek. Môžete sa tak spoľahnúť na maximálne komfortný úchop. Sedlo pre navijak je hybridné integrované do rukoväte a na konci je opatrené matným gumovým povrchom v protišmykovej úprave.

Parametre a špecifikácia

Určenie

Určenie Feederový

Dĺžka

Celková dĺžka 3,6 m
Transportná dĺžka 1,27 m

Počet dielov

Počet dielov 3+3

Tvrdosť/záťaž

Minimálna záťaž 75 g
Maximálna záťaž 90 g
Kód:  JVR075984
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  8054393137319
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09