Obnoviť stránku

TomTom Spark 3 Cardio čierny L

4,0 1 hodnotení

TomTom Spark 3 Cardio čierny L

Nové bežecké hodinky TomTom GPS Spark 3 Cardio o veľkosti L v čiernej farbe vám ponúkajú presné meranie vašej GPS polohy ale tiež integrovaný monitor srdcového tepu.

Zaobstaraním týchto bežeckých hodiniek s veľkým grafickým displejom o rozlíšení 144 × 168 pixelov, získate celý rad ďalších funkcií. Napr. údaje o behu v reálnom čase, alebo skúmanie trasy. Veľkosť remienka je 145 - 206 mm. Sú určené nielen pre beh, ale aj pre ďalšie športy.

Hlavné prednosti

  • Údaje o športových aktivitách v reálnom čase
  • Zvuková signalizácia
  • Vhodné pre celú radu športov
  • Prepojenie s obľúbenými bežeckými aplikáciami
  • Jednoduché ovládanie a odolnosť
  • Integrovaný monitor srdcového tepu
  • Výdrž pri využití GPS a meranie tepu až 9 hodín!

Výdrž a komunikácia

Hodinky používajú na prenos dát do PC technológiu Bluetooth. Informácie z hodiniek sa prenesú buď do aplikácie TomTom MySports alebo do niektorej z vašich obľúbených bežeckých aplikácií. Ovládanie hodiniek sa vykonáva jednoducho pomocou jedného tlačidla.

Hodinky sú veľmi ľahké a tenké. Pri bežnej prevádzke vydržia hodinky na jedno nabitie cca 3 týždne. Ak zapnete GPS, očakávajte výdrž až 11 hodín. Chcete sledovať svoju pozíciu a srdcový tep, počítajte s výdržou cca 9 hodín!

Trénujte inteligentne

Pri tréningu môžete vyberať z niekoľkých športových aktivít a režimov. Patria sem napr. beh, jazda na bicykli, plávanie, posilňovňa, voľný štýl alebo bežecký pás. Trénovať môžete intervalovým tréningom, pri ktorom zlepšíte rýchlosť i kondíciu. Alebo vyskúšajte závodné režim a ako cieľ si zvolíte prekonanie svojich vlastných rekordov.

Samozrejme si môžete nastaviť svoje denné či týždenné ciele a pri ich splnení sa podeliť so svojimi priateľmi na sociálnych sieťach. Pre dosiahnutie najlepších výkonov sa bude hodiť integrovaný monitor srdcového tepu alebo automatické sledovanie spánku.

Pri akom športe sa vám budú hodiť

  • Bežecký pás - meria srdcový tep, rýchlosť, tempo, vzdialenosť, spálené kalórie a dobu trvania
  • Halová cyklistika - meria srdcový tep, spálené kalórie a trvanie (kadencia, rýchlosť, tempo a vzdialenosť - prostredníctvom voliteľného snímača kadencie)
  • Beh - meria srdcový tep, rýchlosť, tempo, vzdialenosť, spálené kalórie, dobu trvania, poskytuje breadcrumbs (omrvinková navigácia) a predinštalované chodníky
  • Posilňovňa - meria dobu trvania, srdcový tep a spálené kalórie
  • Jazda na bicykli - meria srdcový tep, rýchlosť, tempo, vzdialenosť, spálené kalórie, dobu trvania, poskytuje breadcrumbs (omrvinková navigácia) a predinštalované chodníky (kadencia - prostredníctvom voliteľného snímača kadencie)
  • Voľný štýl - meria srdcový tep, rýchlosť, tempo, vzdialenosť, spálené kalórie, dobu trvania, poskytuje breadcrumbs (omrvinková navigácia) a predinštalované chodníky
  • Plávanie - meria kolesá, vzdialenosť, rýchlosť, dobu trvania, spálené kalórie a zábery

Parametre a špecifikácia

Určenie a kompatibilita

Kompatibilný OS Android, iOS

Displej

Sklíčko Minerálne

Vyhotovenie a odolnosť

Materiál puzdra Plast
Farba puzdra Čierna
Hmotnosť 50 g

Konektivita a senzory

Bezdrôtová technológia Bluetooth, GPS
Senzory a hardvér Vibrácie, Kompas, Akcelerometer

Funkcie

Športové aktivity Beh, Cyklistika, Fitness, Plávanie
Funkcia merania športu Krokomer, Tepová frekvencia, Vzdialenosť, Rýchlosť, Intervalový tréning, Tempo
Smart funkcie Budík, Stopky

Výdrž a úložisko

Max. výdrž batérie 504 h (21 d)
Bežná výdrž batérie 11 h (0,46 d)
Kód:  PP596i4
Produktové číslo:  1RK0.002.00

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06