Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

TomTom Runner 2, čierna/antracit L

4,5 6 hodnotení

TomTom Runner 2, čierna/antracit L

Inteligentné hodinky značky TomTom Runner 2 skvele dopomôžu začínajúcim bežcom zlepšiť ich výkonnosť. Stačí si ich nasadiť na zápästie a nechať pracovať pokročilé senzory. Dostanete tak dokonalý prehľad o rýchlosti, tempe, vzdialenosti, ale aj o počte spálených kalórií.

Kľúčové vlastnosti

  • Sledovanie aktivity 24/7
  • Vhodné pre viac športov – beh, bicykel, plávanie, posilňovňa a bežecký pás
  • Pretekársky a intervalový režim
  • Presná GPS
  • Upozornenie pomocou vibrácie alebo pípnutia
  • Bezdrôtová synchronizácia
  • Automatické sledovanie spánku
  • Veľkosť L je vhodná pre veľkosť zápästia 143 – 206 mm

Bežecké hodinky vás budú trénovať

TomTom Runner 2 sú ideálne hodinky aj na celodenné nosenie. Vďaka mimoriadne pohodlnému remienku s tenkým profilom o nich totiž nebudete vôbec vedieť. Preto vám pokojne zmerajú aj dĺžku spánku, ktorá je pre následné športové výkony pomerne dôležitá.
Pri zlepšovaní bežeckej kondície neexistuje väčšia odmena, než prekonanie predošlých pomalších časov. Tieto hodinky majú špeciálny Pretekársky režim, v ktorom si vyberiete predchádzajúci výkon a vrhnete sa do virtuálnych pretekov so svojím tieňom. Určite vyskúšajte aj intervalový tréning so striedaním rýchlych úsekov s medzičasom na odpočinok.
Hodinky vás bude baviť používať. Počas všetkých aktivít totiž jediným pohľadom okamžite zistíte všetky dôležité informácie. Maximálne pohodlie má na svedomí tiež bezdrôtová synchronizácia s aplikáciou vo vašom telefóne, alebo tablete. Odpadá tak otravné pripájanie káblom a presúvanie záznamov.

Bezchybné vyhotovenie

Hodinky TomTom Runner 2 sú vodotesné do 5 ATM (vhodné aj na plávanie, max. hĺbka 1 m) a pripravené vyraziť s vami do akéhokoľvek počasia. Displej je mimoriadne odolný proti poškriabaniu, dostatočne veľký a zachováva si dobrú čitateľnosť aj na priamom slnku.

Osobný tréning

Získajte perfektné možnosti nastavenia vašich športových aktivít priamo na vašich hodinkách s funkciou Osobné tréningy. Vďaka nej budete schopní presne si nastaviť intenzitu, tempo, vzdialenosť, trvanie a počet súborov. Pridajte si toľko segmentov koľko je potrebné, aby ste si vytvorili cvičenie šité priamo pre vaše potreby. Máte k dispozícii viac ako 50 jedinečných tréningov pre beh a cyklistiku, a to všetko vo vašich hodinkách.

Kód:  PP593d
Produktové číslo:  1RE0.001.04
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19