Obnoviť stránku

TOHOS PLUS, veľ. 152cm, pravá

Variant
Držanie
Pravá ruka dole
33,90 €

TOHOS PLUS, veľ. 152cm, pravá

Či už ste amatér či náročnejší hráč hokejbalu, táto precízne spracovaná hokejka TOHOS PLUS s dĺžkou 152 cm je určite to, čo práve hľadáte. Žrď modelu PLUS má vyváženú kombináciu lamiel z tvrdého a mäkkého dreva. Žrď je navyše ešte obojstranne vystužená zosilneným laminátom pre lepšiu pevnosť a odolnosť, ktorú od hokejky prirodzene očakávate. Samotnú čepeľ hokejky tvorí niekoľko pásov dreva preložených sklenou tkaninou. Tie vytvoria z čepele miesto, odkiaľ každá loptička poletí presne tam, kam si budete priať. Samozrejmosťou hokejky TOHOS PLUS je ošetrenie spodnej hrany laminovanou vrstvou a grafitom, aby mala hokejka patričnú odolnosť proti oderu. Prechod čepele a žrde tejto hokejky je riešený originálnym spôsobom. Táto starostlivo poskladaná hokejka sa už nemôže dočkať, kedy ju po strelení gólu s radosťou pozdvihnete nad hlavu.

Kľúčové vlastnosti hokejky TOHOS PLUS

  • Vhodný model hokejky pre rekreačných i náročnejších hráčov
  • Hokejka TOHOS PLUS má pravé zahnutie
  • Dĺžka hokejky je 152 cm
  • Žrď tvorí lamelová konštrukcia z tvrdého a mäkkého dreva
  • Obojstranné vystuženie žrde zosilneným laminátom
  • Čepeľ z pásov tvrdého dreva preložených sklenou tkaninou
  • Spodná hrana vybavená laminovanou vrstvou a grafitom

Kvalitný materiál pre dlhú životnosť modelu PLUS

Hokejbalová hokejka TOHOS PLUS je vyrobená z prvotriedneho materiálu. Dlhú životnosť hokejky zabezpečuje najmä laminát použitý ako výstuha žrde a na spodnej hrane čepele s kombináciou s grafitom. Hokejka sa teda jednoducho nezlomí pri strete s hokejkou protihráča. Čepeľ navyše zostáva dlhú dobu odolná voči oderu. Hokejka TOHOS PLUS je tak úplne ideálnym modelom, ktorý v sebe kombinuje dlhú životnosť za rozumnú cenu.

 

Parametre a špecifikácia

Určenie

Určenie Dospelí
Typ Hráčska

Dĺžka

Dĺžka 152 cm (59,84 ")

Držanie

Držanie Pravá ruka dole

Materiál

Materiál Drevo

Farba

Farba Biela, Čierna, Modrá

Šport

šport Hokej, Hokejbal
Kód:  SPTrul275
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  4891223074222

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04