Obnoviť stránku

Titan Prime 4W M Navy

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Titan Prime 4W M Navy

Cestovný kufor Titan Prime 4W M Navy Bočný pohľad

Vzhľadovo vydarený a elegantný kufor Titan Prime 4W M Navy oceníte na cestách na dovolenku aj za prácou. Celkový objem kufra 65 l je dostatočný na dlhé cesty, na ktoré musíte zbaliť veľa oblečenia. Kufor je vyrobený z textílie, ktorá je ideálnou voľbou pre cestovateľov, ktorí považujú za zásadnú čo najnižšiu hmotnosť batožiny. Vzhľadom k istej tvárnosti textílie nie je ťažké objem kufra o trochu zvýšit. Modrá farba je už len príjemným plusom v celkovej dokonalosti. Nech už vaše cesty vedú kamkoľvek, kufor Titan Prime 4W M Navy je zásahom do čierneho, bez prehovárania oslní svojím prepracovaným dizajnom a množstvom funkcií.

Cestovný kufor Titan Prime 4W M Navy Bočný pohľad

Vychytaný TSA zámok je výsadou inteligentných cestovateľov

Pre elimináciu najrôznejších rizík je dnes bežné, že agenti TSA (Transportation Security Administration) na letiskách môžu kontrolovať batožinu aj pri najmenšom podozrení. Obvykle je batožina skenovaná, občas ale dôjde k násilnému otvoreniu zámku pri dôkladnejšej kontrole. Praktické zámky TSA prirodzene možno otvoriť univerzálnym kľúčom, ktorým je personál vybavený. Nikto nepovolaný sa do kufra nedostane, prístup má len personál letiska, nemusíte mať strach. Cestovný kufor Titan Prime 4W M Navy jednoducho zabezpečíte svojím vlastným kódom na tri čísla a môžete lietať bez najmenšej obavy.

Cestovný kufor Titan Prime 4W M Navy Bočný pohľad

Podstatné prvky kufra Titan Prime 4W M Navy

  • Kufor jazdí po štyroch kolieskach, ľahko sa s ním preto manipuluje
  • Pripojené držadlo odľahčí chrbát

Parametre a špecifikácia

Farba

Farba Modrá
Motív bez motívu

Hmotnosť

Hmotnosť 3,3 kg

Objem

Objem 65 l

Rozmery (V × Š × H)

Výška 64 cm
Šírka 44 cm
Dĺžka/hĺbka 22 cm

Veľkosť

Veľkosť kufra M

Výbava

Počet koliesok 4
Zamykanie TSA zámok
Držadlo Teleskopické

Materiál

Typ Textilný
Materiál Polyester

Určenie

Určenie Unisex

Veľkosť

Veľkosť kufra M
Kód:  SPTtita041
Produktové číslo:  TITAN-391405-20

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02