Obnoviť stránku

Thule Subterra roller 75 l TSR375MIN modrosivý

380,71 €

Thule Subterra roller 75 l TSR375MIN modrosivý


Cestujte štýlovo s cestovným kufrom Thule Subterra TSR375MIN 

Aj cestovanie môže byť neobyčajne štýlová záležitosť. Kufor Thule Subterra roller 75 l TSR375MIN modrosivý je správnou voľbou pre každého. Jeho veľkosť ho predurčuje na cestovanie najmä na dlhšiu dobu, keď budete potrebovať mať so sebou viac vecí. Objem 75 l je dostatočná veľkosť pre drvivú väčšinu cestovateľov. Využitý textilný materiál je praktickým riešením pre používateľov, ktorí považujú za zásadnú čo najnižšiu hmotnosť batožiny.


75 litrov

Objem kufra

4,1 kg

Hmotnosť kufra

2 veľké vrecká

Vnútorná časť je rozdelená na dve samostatné časti


Kufor Thule Subterra

Pohodlné cestovanie s kufrom Thule Subterra

Dizajn kufra s odolnou vonkajšou konštrukciou a chrbtovou časťou z lisovaného polykarbonátu tlmí nárazy napríklad počas nešetrnej manipulácie. Obsah batožiny je tiež spoľahlivo ochránený pred prírodnými živlami.
Zárukou plynulej a ľahkej prepravy sú odolné a veľké kolieska.


Kufor Thule Subterra

Inteligentné vnútorné usporiadanie kufra Thule Subterra

Delený hlavný priestor je prekvapivo priestranný. Svetlá farba interiéru navyše v kufri uľahčuje hľadanie zapadnutých alebo drobných predmetovIntegrovaná visačka s menom potom zjednodušuje identifikáciu batožiny.

Kolekcia kufrov Thule Subterra

Pri konfrontácii s požiadavkami moderného cestovania sú kufre málokedy navrhnuté tak, aby dlho slúžili. A práve v tejto oblasti triumfuje Thule SubterraVďaka bohatým skúsenostiam spoločnosti Thule pri navrhovaní výrobkov do najnáročnejšieho prostredia v prírode aj interiéroch a nášmu neúnavnému testovaniu všetkých záťaží od nárazov a poškriabania až po dážď a slnečné svetlo sme navrhli kolekciu, ktorá nebude vyzerať dobre len na prvom výlete.

Parametre a špecifikácia

Rozmery (V × Š × H)

Výška 70 cm
Šírka 40 cm
Dĺžka/hĺbka 35 cm

Objem

Objem 75 l

Veľkosť

Veľkosť kufra L

Výbava

Vybavenie Menovka, Vnútorná deliaca priehradka
Kolieska Pevné
Počet koliesok 2
Zapínanie Zips
Držadlo Teleskopické, Bočné, Horné

Materiál

Typ Textilný

Hmotnosť

Hmotnosť 4,1 kg

Veľkosť

Veľkosť kufra L
Kód:  SPTthuk08
Záruka: 60 mesiacov
Produktové číslo:  0085854239141
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02