Obnoviť stránku

Thule Subterra roller 36 l, vínovočervený

Thule Subterra roller 36 l, vínovočervený


Cestujte štýlovo s cestovným kufrom Thule Subterra TSR336EMB

Aj cestovanie môže byť neobyčajne štýlová záležitosť. Kufor Thule Subterra roller 36 l TSR336EMB, vínovočervený je správnou voľbou pre každého. Jeho veľkosť je vhodná aj ako príručná batožina. Objem 36 l sa výnimočne hodí na prepravu každodenných nevyhnutností. Využitý textilný materiál je praktickým riešením pre používateľov, ktorí považujú za zásadnú čo najnižšiu hmotnosť batožiny.


36 litrov

Objem kufra

3,2 kg

Hmotnosť kufra

Príručná batožina

Vo väčšine leteckých spoločností


Kufor Thule Subterra

Praktické cestovanie s kufrom Thule Subterra

Dizajn kufra s odolnou vonkajšou konštrukciou a chrbtovou časťou z lisovaného polykarbonátu tlmí nárazy, napríklad počas nešetrnej manipulácie. Obsah batožiny je tiež spoľahlivo chránený pred prírodnými živlami.
Zárukou plynulej a ľahkej prepravy sú odolné a veľké kolieska.


Kufor Thule Subterra

Inteligentné vnútorné usporiadanie

Delený hlavný priestor je prekvapivo priestranný. Svetlá farba interiéru navyše v kufri uľahčuje hľadanie zapadnutých alebo drobných predmetov. Integrovaná visačka s menom zjednodušuje identifikáciu batožiny.

Kolekcia kufrov Thule Subterra

Pri konfrontácii s požiadavkami moderného cestovania sú kufre málokedy navrhnuté tak, aby dlho slúžili. A práve v tejto oblasti triumfuje Thule Subterra. Vďaka bohatým skúsenostiam spoločnosti Thule pri navrhovaní výrobkov do najnáročnejšieho prostredia v prírode aj interiéroch a nášmu neúnavnému testovaniu všetkých záťaží, od nárazov a poškriabania až po dážď a slnečné svetlo sme navrhli kolekciu, ktorá nebude vyzerať dobre len na prvom výlete.


Parametre a špecifikácia

Farba

Farba Fialová

Hmotnosť

Hmotnosť 3,18 kg

Objem

Objem 36 l

Rozmery (V × Š × H)

Výška 55 cm
Šírka 35 cm
Dĺžka/hĺbka 21 cm

Veľkosť

Veľkosť kufra S

Výbava

Vybavenie Menovka
Kolieska Pevné
Počet koliesok 2
Držadlo Teleskopické, Bočné, Horné

Materiál

Typ Textilný

Veľkosť

Veľkosť kufra S
Kód:  SPTthuk02
Produktové číslo:  TL-TSR336EMB
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18