Obnoviť stránku

Thule Notus batoh 20 l žltý

Garancia najlepšej ceny
66,90 €

Thule Notus batoh 20 l žltý

Batoh na notebook Thule bude vhodným riešením pre každého, kto potrebuje mať svoje zariadenie vždy pri sebe. Bol navrhnutý s cieľom zaistiť vášmu notebooku maximálnu ochranu pred nárazmi, škrabancami a vonkajšími faktormi. Vnútorný vystužený priestor poskytuje bezpečnú ochranu pre váš prístroj. Mestský batoh na notebook Thule, ktorý zvýrazňuje oranžová a žltá farba, vyniká nielen pekným dizajnom, ale aj nadpriemerne kvalitným vyhotovením a pohodlím. Skvele riešený chrbát a komfortné popruhy zabezpečia, že bude dokonale sedieť na chrbte a bude naozaj pohodlný na nosenie.

Batoh na notebook Thule Notus batoh 20 l žltý ...
Batoh na notebook Thule Notus batoh 20 l žltý ...

Kľúčové vlastnosti batoha na notebook Thule Notus batoh 20 l žltý

  • Batoh s kapsou na notebook Thule ponúka maximálnu ochranu vášho zariadenia na cestách
  • Vystužený chrbát sa stará o lepšiu oporu
  • Thule batoh na notebook bol vyrobený z kvalitného materiálu, ako je polyester a nylon
  • Organizáciu zjednoduší vrecko na notebook, predné vrecko, vrecko na fľašu, vrecko na mobilný telefón, vnútorné vrecká a vrecko na cennosti
  • Má hmotnosť 0,6 kg
  • S objemom 20 l

Kvalitná konštrukcia a spracovanie

Elegantný batoh na notebook Thule sa vám bude pohodlne nosiť vďaka kvalitnej konštrukcii a prepracovanému vyhotoveniu. Pýši sa hmotnosťou 0,6 kg, vďaka svojej ľahkosti teda poskytuje výhodu v podobe zníženia celkovej záťaže a zlepšenia pohodlia pri prenášaní. Má k dispozícii nastaviteľné popruhy. Jeho vystužený chrbát prináša lepšiu oporu a umožňuje batoh nosiť dlhšie.

Batoh na notebook Thule Notus batoh 20 l žltý ...
Batoh na notebook Thule Notus batoh 20 l žltý ...

Ruksak na notebook Thule bude parťákom na každý deň

S ruksakom na notebook Thule bude cesta do školy alebo do práce rozhodne pohodlnejšia. Vysoká odolnosť je výsledkom použitia kvalitných materiálov, konkrétnym výrobným materiálom je polyester a nylon. Tento elegantný ruksak na notebook Thule je ideálnym doplnkom na každodenné nosenie, ktorý spája eleganciu s praktickosťou.

Skvelá výbava batoha na notebook Thule

Batoh na notebook Thule je ideálny na pohodlné a bezpečné prenášanie laptopu a všetkého, čo k nemu patrí. Batoh so svojím optimálnym objemom 20 l disponuje dostatočným priestorom na uloženie všetkého potrebného. Vrecká a oddiely prispievajú k systematickej organizácii, batoh má konkrétne vrecko na notebook, predné vrecko, vrecko na fľašu, vrecko na mobilný telefón, vnútorné vrecká a vrecko na cennosti. Prístup do útrob batoha je umožnený zhora. Spoľahlivé uzavretie obsahu má na starosti zips.

Rozmery:

50 × 32 × 5 cm (v × š × h)

Parametre a špecifikácia

Určenie

Vhodné pre Dospelých
Určenie Unisex

Využitie

Využitie Mestské, Školské

Výbava

Vrecká Vrecko na notebook, Predné vrecko, Vrecko na fľašu, Vrecko na mobilný telefón, Vnútorné vrecká, Vrecko na cennosti
Prístup Zhora
Zapínanie Zips
Popruhy Nastaviteľné popruhy
Vlastnosti a výbava Vystužený chrbát

Dizajn

Farba Oranžová, Žltá

Materiál

Materiál Polyester, Nylon

Rozmery (V × Š × H)

Výška 50 cm
Šírka 32 cm
Dĺžka/hĺbka 5 cm

Objem

Objem 20 l

Hmotnosť

Hmotnosť 0,6 kg
Kód:  DGsol028
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  TL-TCAM6115OC
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB14