Obnoviť stránku

Thule Notus batoh 20 l sivý

80,75 €

Thule Notus batoh 20 l sivý

Batoh na notebook Thule je nevyhnutným doplnkom pre tých, ktorí cestujú so svojím zariadením. Bol navrhnutý tak, aby vášmu notebooku zaručil maximálnu ochranu proti nárazom, škrabancom a vonkajším faktorom. Špeciálna vystužená priehradka zaistí bezpečné uloženie vášho prístroja. Mestský batoh na notebook Thule, ktorému dominuje sivá a oranžová farba, zaujme nielen svojím pekným vzhľadom, ale aj excelentným spracovaním a pohodlím. Skvele riešený chrbát a komfortné popruhy zabezpečia, že bude bezproblémovo sedieť na chrbte a bude naozaj príjemný na nosenie.

Batoh na notebook Thule Notus batoh 20 l sivý ...
Batoh na notebook Thule Notus batoh 20 l sivý ...

Kľúčové vlastnosti batoha na notebook Thule Notus batoh 20 l sivý

  • Batoh s kapsou na notebook Thule zaistí bezpečné uloženie vášho prístroja
  • Vystužený chrbát ponúka zvýšenú podporu
  • Thule batoh na notebook bol vyrobený z kvalitného materiálu, ktorým je polyester a nylon
  • Usporiadanie uľahčí vrecko na notebook, predné vrecko, vrecko na fľašu, vrecko na mobilný telefón, vnútorné vrecká a vrecko na cennosti
  • Má hmotnosť 0,6 kg
  • S objemom 20 l

Kvalitná konštrukcia a spracovanie

Elegantný batoh na notebook Thule bude príjemný na nosenie zásluhou kvalitnej konštrukcie a premysleného vyhotovenia. Disponuje hmotnosťou 0,6 kg, je teda ľahký, čo znamená menšiu záťaž a väčšie pohodlie pri nosení. Má k dispozícii nastaviteľné popruhy. Jeho vystužený chrbát zaisťuje zvýšenú podporu a komfort, čo umožňuje batoh nosiť dlhšie.

Batoh na notebook Thule Notus batoh 20 l sivý ...
Batoh na notebook Thule Notus batoh 20 l sivý ...

Ruksak na notebook Thule bude spoľahlivým parťákom na každý deň

S ruksakom na notebook Thule bude cesta do práce či školy rozhodne komfortnejšia. Kvalitné materiály a starostlivé spracovanie prispievajú k vysokej odolnosti, zvoleným výrobným materiálom je polyester a nylon. Tento elegantný ruksak na notebook Thule vyniká nielen svojím dizajnom, ale aj vysokou odolnosťou na každodenné používanie.

Prakticky vybavený batoh na notebook Thule

Batoh na notebook Thule ponúka komfortné a bezpečné riešenie na nosenie vášho laptopu a jeho doplnkov. Batoh so svojím ideálnym objemom 20 l disponuje dostatočnou kapacitou pre všetky vaše potreby. Oddiely a vrecká prispievajú k systematickému usporiadaniu, konkrétne má batoh vrecko na notebook, predné vrecko, vrecko na fľašu, vrecko na mobilný telefón, vnútorné vrecká a vrecko na cennosti. Prístup do batoha je umožnený zhora. Bezpečné udržanie vecí vo vnútri zaisťuje zips.

Rozmery:

45 × 30 × 22 cm (v × š × h)

Parametre a špecifikácia

Určenie

Vhodné pre Dospelých
Určenie Unisex

Využitie

Využitie Mestské, Školské

Výbava

Vrecká Vrecko na notebook, Predné vrecko, Vrecko na fľašu, Vrecko na mobilný telefón, Vnútorné vrecká, Vrecko na cennosti
Prístup Zhora
Zapínanie Zips
Popruhy Nastaviteľné popruhy
Vlastnosti a výbava Vystužený chrbát

Dizajn

Farba Sivá, Oranžová

Materiál

Materiál Polyester, Nylon

Rozmery (V × Š × H)

Výška 45 cm
Šírka 30 cm
Dĺžka/hĺbka 22 cm

Objem

Objem 20 l

Hmotnosť

Hmotnosť 0,6 kg
Kód:  DGsol029
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  TL-TCAM6115VG
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19