Obnoviť stránku

Thule enroute Strut TESD115K do 15 "čierny

5 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Thule enroute Strut TESD115K do 15 "čierny

Thule enroute Strut TESD115K je batoh na každodenné použitie pre notebooky do 15 "v čiernej farbe, vhodný je najmä pre MacBook Pro spolu s tabletom iPad s uhlopriečkou 10,1 ". S objemom 19 litrov vám dokonale poslúži pri pohybe po meste. Pre pohodlné uloženie laptopu slúži veľký hlavný oddiel s vystuženým vreckom a horným vkladaním, zatiaľ čo pre iPad je určená ďalšie vrecko. Nárazuvzdorná bezpečnostná zóna SafeZone ™sa stará o ochranu vašich okuliarov, prenosnú elektroniku alebo iné krehké predmety.
Prehľadné uloženie prenášané elektroniky aj desiaty na svojich miestach má na starosti praktický organizér. K maximálnemu pohodliu prispievajú polstrované ramenné popruhy a kanáliky pre prúdenie vzduchu na chrbtovej časti pre príjemné vetranie. Ľahko uchopiteľná tiahla zipsov a # 10 zipsy umožnia rýchly prístup do hlavného oddielu batohu. Pre menšie predmety, ktoré chcete mať po ruke, bola navrhnutá predné vrecko, Zatiaľ čo do postranné vrecká pohodlne uložíte fľašu s pitím.

Parametre a špecifikácia

Výbava

Vrecká Vrecko na notebook
Kód:  THU098
Produktové číslo:  TL-TESD115K
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02