Obnoviť stránku

Thule Crossover TCDP1 čierny

5 2 hodnotení
Zobraziť alternatívy

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Thule Crossover TCDP1 čierny

Thule Crossover TCDP1 je hybridný batoh/taška, Ktorý sa výborne hodí pre cesty do zahraničia. Vďaka alumíniovým pevným dielom a vodeodolné tkanine je batoh odolný, avšak zároveň veľmi ľahký. Otváranie na zips v chrbtovej časti zaisťuje, že váš obsah vo vnútri bude úplne bezpečne uložený. Veľmi praktický a jednoduchý je tiež prístup k nemu. Tepelne tvarovaná, nárazuvzdorná bezpečnostná zóna SafeZone ™ sa postará o ochranu vašich okuliarov, prenosnú elektroniku alebo iné krehké predmety. Tento oddiel možno tiež jednoducho vybrať, čím sa ešte zväčší vnútorný priestor batohu.
Ľahko v ňom oddelíte napríklad špinavé od čistého alebo mokré od suchého vďaka veľkej vklinené bočnej vrecku. Ďalšie potrebnú ochranu pridávajú vyvýšené lišty. Priedušná sieťovaná chrbát a ramenné popruhy maximalizujú komfort nosenia, K čomu prispievajú aj vzduchové kanály v chrbtovej časti pre lepšie prúdenie vzduchu. Pre úpravu veľkosti batohu podľa množstva prenášaného obsahu sú určené kompresné popruhy. Početné madlá umiestnená na rôznych miestach umožňujú batoh ľahko a pohodlne uchopiť a vyraziť!

Parametre a špecifikácia

Materiál

Materiál Nylon

Vonkajšie rozmery

Hĺbka 30,5 cm
Šírka 38,5 cm
Výška 52,5 cm

Materiál

Materiál Nylon

Farba

Farba Čierna
Kód:  THU099
Produktové číslo:  TL-TCDP1
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB14