Obnoviť stránku

Terronic 10x50 ZCF

Zobraziť alternatívy
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Terronic 10x50 ZCF

Terronic 10x50 ZCF je binokulárny hranolový ďalekohľad klasickej konštrukcie. Jeho pevné telo a silné pogumovanie výborne chráni pred fyzickým poškodením, takže ho môžete bez obáv používať aj v ťažšom teréne. Príjemným bonusom tejto povrchovej úpravy je jej veľmi účinné maskovanie proti vizuálnemu spozorovaniu. Tomu napomáhajú aj tzv. Fully-Coated šošovky, ktoré sú vybavené antireflexnou vrstvou v tmavozelenom vyhotovení. Na jednoduchú obsluhu ďalekohľadu je ovládanie ostrenia vyrobené tak, aby ním bolo možné otáčať aj v rukaviciach.

Vďaka vyššie uvedeným vlastnostiam ho majú v obľube hlavne lovci a poľovníci, je však vhodný aj na širokú škálu iných aktivít. Uplatní sa napríklad aj na turistických výpravách a pri sledovaní športových podujatí. Hoci si udržiava relatívne nízku hmotnosť, na príjemnejšie dlhodobé pozorovanie je vybavený statívovým závitom.

Aby ste mali vždy čo najjasnejší a najostrejší obraz, je Terronic 10x50 ZCF osadený objektívom s priemerom 50 mm a celosklenenou optikou s hranolom, na ktorej výrobu sa používa zušľachtené optické sklo typu BK7. K používateľskému komfortu prispieva až desaťnásobné zväčšenie, vďaka ktorému uvidíte objekty vo vzdialenosti 100 m tak, ako by boli iba 10 m od vás.

Kľúčové vlastnosti:

  • Kvalitná optika vám zaistí skvelý obraz aj pri maximálnom zväčšení
  • Pevná konštrukcia ochráni ďalekohľad pred poškodením hrubšou manipuláciou
  • Vďaka antireflexnej úprave nevyplašíte zver odrazom svetla
  • Naskrutkovaním na statív si uvoľníte ruky
  • Dodáva sa vrátane puzdra a popruhu

Parametre a špecifikácia:

Typ:
Trieder (binokulárny)
Zväčšenie:
Až 10x
Priemer objektívu:
50 mm
Zorný uhol:
5,5°
Šírka zorného poľa vo vzdialenosti 1000 m:
122 m
Relatívna svetelnosť:
25
Najkratšia zaostrovacia vzdialenosť:
9 m
Rozmery (D x Š):
165 x 192 mm
Hmotnosť:
750 g

Kód:  FOM025g
Produktové číslo:  OY1873
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06