Obnoviť stránku

Archív - Tenisové vybavenie

Tenis je jedným z najobľúbenejších raketových športov, avšak určite nepatrí medzi fyzicky nenáročné športy. Hrá sa na kurtoch a hry sa vždy zúčastňujú dvaja alebo štyria hráči. Okrem kurtu a dobrej fyzičky bude k hre potrebná aj náležitá tenisová výbava. Poďme sa teda pozrieť, čo všetko na tenis môžete potrebovať. 

Spresniť parametre
1237 položiek

Archív - Tenisové vybavenie

Ešte len začínate s tenisom, alebo ste už pokročilý hráč a zháňate tenisové vybavenie? Pre tenisových začiatočníkov, ktorí sa s tenisom ešte len zoznamujú, ako aj pre tenisových nadšencov, sú tu tenisové potreby vrátane tenisových rakiet, tenisových loptičiek, tenisových tašiek a batohov a ďalších potrieb na tenis. Všetko zaobstaráte od značiek Wilson, Babolat alebo napríklad Handy Toy.

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08