Obnoviť stránku

TEMPISH BOSTON Junior

Zobraziť alternatívy
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

TEMPISH BOSTON Junior

Ak hľadáte detské korčule na rekreačné korčuľovanie či na nižšie a stredné súťaže budú tieto TEMPISH BOSTON Junior tou správnou voľbou. Kvalitné a pevné topánky majú anatomicky tvarovanú PVC konštrukciu a sú maximálne odolné proti vode. Konštrukcia nesie kvalitnú výstelku z materiálu CAMBRA. Nohy vašich detí tak budú vždy ako v bavlnke. Vďaka vnútornej bandáži s pamäťou na báze latexu DB 320 nohu dokonale obopnú a zamedzia tak akýmkoľvek nechceným otlakom. Topánka sa ľahko prispôsobí tvaru chodidla. Deti si tak môžu užívať jazdu bez nepríjemných pocitov a tlačenia.

Kľúčové vlastnosti detských korčúľ na ľad TEMPISH BOSTON Junior

  • Topánka je vyrobená z vodoodolného technického nylonu
  • Chlapčenské korčule sú silne vystužené
  • Anatomicky tvarovaná škrupina v oblasti členku
  • Kvalitnú výstelku zaisťuje bandáž s pamäťou na báze latexu DB 320
  • Uťahovanie zaisťujú klasické šnúrky
  • Kvalitné nože TEMPISH 7000 CARBON steel – uhlíková oceľ
  • Čierne detské korčule si zachovávajú svoju húževnatosť aj pri teplotách okolo -25 °C
  • Ľadové korčule sú určené pre rekreačných športovcov aj pre hráčov stredných súťaží
  • V ponuke veľkosť 29-37

Kvalitný materiál je samozrejmosťou korčúľ TEMPISH

Použitie kvalitných a pevných materiálov je samozrejmosť značky TEMPISH. Materiál korčúľ je maximálne odolný proti vode a zachováva si svoju húževnatosť aj pri veľmi nízkych teplotách okolo -25 °C. Rovnako výborne kopíruje vystužený vnútorný skelet topánky. Vrchná časť je potom potiahnutá pevným technickým nylonovým vláknom 286 D, ktorý zaručuje maximálnu odolnosť.

Pevná konštrukcia a kvalitné nože šnurovacích zimných korčúľ

Vďaka pevnej, ale zároveň mäkkej konštrukcii je obúvanie topánok maximálne pohodlné. K tomu dopomáha aj konštrukcia jazyku, ktorá je zložená z dvoch častí. Z odolného vonkajšieho materiálu PVC Ice grade DF a vnútornej časti, ktorá je pre pohodlie priehlavku vybavená 8 mm vysokým filcom. Dokonalú ochranu prstom na nohách poskytuje špička topánky vyrobená z odolného takmer nezničiteľného plastu. Korčule sú osadené držiakmi TEMPISH 7000 s kvalitnými nožmi z uhlíkovej ocele zakalenou na tvrdosť HRC 53-55.

 
Kód:  SPTte065nad
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18