Obnoviť stránku

Televízory podľa uhlopriečky

Pri výbere televízora najprv zvážte, či je pre vás vhodnejší model s inteligentnými funkciami alebo bez nich. Zamerajte sa aj na veľkosť a rozlíšenie, optimálnu pozorovaciu vzdialenosť, obnovovaciu frekvenciu panela, tuner (na pozemné, káblové alebo satelitné vysielanie) a niektoré praktické funkcie.

Pokračovať
Spresniť parametre
864 položiek

Televízory podľa uhlopriečky

Katódové LCD televízory využívajú rovnaké technológie zobrazenia, ako tzv. LED televízory. Rozdiel je však v podsvietení zobrazovacej plochy, ktoré je pri LED TV riešené vysoko svietivými LED diódami. LED diódy sú veľmi úsporné, preto sa LED TV pýšia veľmi nízkou spotrebou. Zároveň LED televízory kladú dôraz na precízne ostrý obraz, vylepšený kontrast, vysokú úroveň jasu a široké spektrum zobrazovaných farieb. Potešiteľná je aj ich dlhá životnosť.

Pokračovať

Už nepredávame

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02