Obnoviť stránku

Tatonka Camp Set Regular

4,8 5 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Tatonka Camp Set Regular

Ak patríte medzi priaznivcov táborenia a kempovania, určite by vám nemala chýbať ani poriadna súprava riadu. Tento set Tatonka Camp Set Regular ponúka príslušenstvo maximálnej kvality, ktoré je vyrobené z vysoko odolnej potravinárskej nehrdzavejúcej ocele. Tá umožňuje jednoduchú prípravu jedál, skvele sa čistí, je robustná a má dlhú životnosť.

Ide o trojdielnu súpravu, ktorá obsahuje hrniec s pokrievkou, jednu panvičku a tanier. Hrniec má praktické skladacie ucho na zavesenie. Panvička sa dá s tanierom spojiť aj pomocou sklápacieho držiaka. Keď už máte hotovo, celá súprava sa uschová do praktického obalu, ktorý je súčasťou balenia.
 

Parametre a špecifikácia:
Hmotnosť:
495 g
Obsah:
Hrniec: 13,5 × 5 cm; 210 g; 0,6 l
Tanier: 16,5 × 3 cm; 100 g
Panvička: 17,3 × 4 cm; 170 g
Transportný obal: 15 g
Materiál:
Nehrdzavejúca oceľ

Parametre a špecifikácia

Vlastnosti

Obsah sady Panvica, Hrniec, Tanier
Materiál riadu Nerezová oceľ
Počet kusov v súprave 3
Kód:  SPT585
Produktové číslo:  4013236040654

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06