Obnoviť stránku

Tacx i-Genius Multiplayer Smart T2010

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Tacx i-Genius Multiplayer Smart T2010

Kvalitný cyklotrenažér kvalitnej holandskej výroby, ktorý sa môže pochváliť schopnosťou preniesť vás do virtuálnej reality. Ak budete chcieť ísť na dráhu alebo na cestu – tento cyklotrenažér to dokáže. Vyniká výkonnou motorovou brzdou, simuláciou stúpania a pre jednoduché používanie nie je potrebné demontovať zadné koleso. Pomocou priloženého upgrade setu pre váš počítač sa pomocou ANT+ budete môcť preniesť do virtuálnej reality. Tú ešte viac umocní aj inteligentná zatáčacia podložka, ktorá reaguje na pohyby predného kolesa a do virtuálnej reality ich pre dokonalý zážitok prenáša.

Kľúčové vlastnosti cyklotrenažéra Tacx i-Genius Multiplayer Smart T2010

  • Výkonná motorová brzda
  • Simulácia stúpania až 20 %
  • Komunikácia cez Bluetooth alebo ANT+
  • Pevná konštrukcia
  • Prenos do virtuálnej reality
  • Počítačový Upgrade Smart set súčasťou
  • Zatáčacia podložka súčasťou

Bezdrôtová technológia a virtuálna realita

Cyklotrenažér Tacx i-Genius Multiplayer Smart T2010 disponuje technológiou Bluetooth pre komunikáciu s tréningovými aplikáciami. Technológia ANT+ je určená pre spojenie s počítačom a využitie virtuálnej reality. Pri nej sa môžete ocitnúť napríklad na pretekárskom okruhu alebo na cestnom závode podľa výberu. Môžete pretekať sami so sebou alebo spoločne s virtuálnymi pretekármi. Dojem zo skvelého tréningu navyše umocní reaktívna zatáčacia podložka, ktorá reaguje na pohyby predného kolesa.

Stabilná konštrukcia cyklotrenažéra Tacx i-Genius Multiplayer Smart T2010

Cyklotrenažér Tacx i-Genius Multiplayer Smart T2010 je pripravený zvládnuť váš najnáročnejší tréning aj vďaka robustnému vyhotoveniu a stabilnému rámu so širokým záberom. Môžete sa naň úplne spoľahnúť aj pri dynamickej jazde v stoji a celkom sa venovať svojmu výkonu.

 

Parametre a špecifikácia

Hmotnosť

Hmotnosť 10,3 kg

Ďalšie vlastnosti

Priemer kolies 27,5"
Upevnenie kolesa Prichytenie za zadné koleso

Druh odporu

Typ brzdy Motorová
Kód:  SPTtacx002
Produktové číslo:  8714895049021

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18