Obnoviť stránku

Tacx Bushido Smart T2780

4,0 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Tacx Bushido Smart T2780

Cyklotrenažér kvalitnej holandskej výroby, pri ktorom nie je potrebné demontovať zadné koleso. V tomto prípade využívate inštaláciu zadného kolesa do výkonnej elektromagnetickej brzdy, ktorá spresňuje prenos energie a efektívnejšie meria výkon. Vyniká úplne bezkáblovým vyhotovením, takže ho môžete používať kdekoľvek. Ovládanie cyklotrenažéra prebieha pomocou aplikácie vo vašom smartfóne, pomocou ktorej môžete lepšie sledovať a analyzovať výkony alebo dokonca pretekať online s vašimi priateľmi. V súprave nájdete aj špeciálne oporný stojan pre lepšiu stabilitu predného kolesa.

Kľúčové vlastnosti cyklotrenažéra Tacx Bushido Smart T2780

  • Elektromagnetická brzda s max. výkonom 1 400 W
  • Simulácia stúpania do 15 %
  • Úplne bezkáblový cyklotrenažér
  • Prepojenie s aplikáciou v smartfóne
  • Kvalitná holandská výroba
  • Robustný rám
  • Oporný stojan pre predné koleso

Konektivita cyklotrenažéra Tacx Bushido Smart T2780

Cyklotrenažér Tacx Satori Smart T2400 vie komunikovať pomocou technológie Bluetooth a podporuje systémy Android a iO. Je tiež vybavený ANT+ prenosom dát. Pre zaistenie komunikácie s PC je potrebné dokúpiť súpravu Upgrade Smart T2990.

Stabilná konštrukcia vás podrží

Cyklotrenažér Tacx Booster T2500 je pripravený zvládnuť váš najnáročnejší tréning tiež zásluhou robustného vyhotovenia, stabilného rámu so širokým záberom a prídavného oporného stojana pre predné koleso. Môžete sa na neho úplne spoľahnúť aj pri dynamickej jazde v stoji a plne sa venovať svojmu výkonu.

Parametre a špecifikácia

Hmotnosť

Hmotnosť 10,8 kg

Ďalšie vlastnosti

Priemer kolies 27,5"
Upevnenie kolesa Prichytenie za zadné koleso
Aplikácie Tacx utility

Druh odporu

Typ brzdy Motorová
Kód:  SPTtacx004
Produktové číslo:  8714895045290
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02