Obnoviť stránku

SXT Light Plus V blue

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

SXT Light Plus V blue

Elektrická kolobežka SXT Light Plus V je skvelou voľbou pre premiestňovanie po meste aj na kratšie výlety. Vďaka možnosti veľmi jednoduchého a rýchleho zloženia ju pohodlne uložíte do kufra automobilu či prenesiete do MHD. Hladkú jazdu zaistí precízne vyhotovený motor s výkonom 500 W a 8,5" gumová kolesá, ktoré si hravo poradia aj s nerovnosťami. K pohodliu pri jazde prispeje predný aj zadný tlmič a komfortné riadidlá. Kolobežka disponuje maximálnou možnou rýchlosťou 37 km/h. Počas jazdy si pritom môžete nastaviť tempomat, ktorý udržuje stálu rýchlosť, či aktivovať funkciu Kick-Start.

Kľúčové vlastnosti elektrickej kolobežky SXT Light Plus V blue

  • Skladacia elektrická kolobežka
  • Vhodná na premiestňovanie po meste aj na kratšie výlety
  • S veľmi výkonným motorom
  • 8,5" gumové kolesá prekonávajúce aj nerovnosti
  • Pohodlná jazda vďaka prednému a zadnému tlmiču
  • S maximálnou rýchlosťou 37 km/h a dojazdom 40 km
  • S možnosťou nastavenia tempomatu udržujúceho rýchlosť
  • Funkcia Kick-Start zabraňujúca neplánovanému pohybu či jazde
  • Technológia KERS zvyšujúca dojazd až o 60 %
  • SXT Light Plus V s riadiacou jednotkou UHBI na jednoduché ovládanie
  • So vstavaným LED svetlom osvetľujúcim aj LCD displej
  • Farebné vyhotovenie: modré

Pre maximálne pohodlie pri jazde

Funkcia Kick-Start zabraňuje neplánovanému pohybu či jazde kolobežky, a vy si tak môžete svoju prechádzku užívať naplno. Na jej aktiváciu je potrebné kolobežku SXT uviesť do pohybu a stlačiť páčku akcelerátora, čím sa aktivuje pohyb motora. Rýchlosť pritom je možné nastaviť na 12, 20 a 25 km/h, v prípade potreby môžete zvolenú rýchlosť kedykoľvek zrušiť.

S unikátnou KERS technológiou

Elektrická kolobežka SXT Light Plus V využíva KERS technológiu, ktorá funguje na rekuperačnom princípe. Elektromagnetická brzda na prednej osi zaistí úsporu energie, čím sa zvyšuje dojazd až o 60 %. Duálny brzdový systém pritom umožňuje ovládať rukou elektromagnetickú brzdu na prednej osi, ktorá tiež aktivuje KERS systém, a súčasne ovládať nohou brzdu na zadnej osi.

Veľmi jednoduché ovládanie

Kolobežka SXT Light Plus V je tiež vybavená riadiacou jednotkou UHBI združujúcou všetky ovládacie prvky, ako sú plyn, brzda, svetlá, tempomat či obmedzovač rýchlosti. Vstavané LED svetlo disponuje 6 výkonnými žiarivkami, ktoré osvetľujú tiež LCD displej. Na ňom pritom môžete sledovať aktuálne údaje vrátane úrovne nabitia batérie, súčasnej i priemernej rýchlosti či prejdenej vzdialenosti. O skvelý dojazd 40 km sa postará vysoko kvalitná Samsung batéria, ktorej plné nabitie trvá približne 3 hodiny. SXT Light Plus V vám umožní skutočne šikovný a jednoduchý spôsob premiestňovania.

Hmotnosť:
11 kg

Nosnosť:
125 kg


Parametre a špecifikácia

Jazdec

Určenie Pre dospelých

Konštrukcia

Nosnosť 125 kg
Hmotnosť 11,2 kg

Vlastnosti

Typ Mestská
Farba Modrá

Pohon

Výkon 500 W
Maximálna rýchlosť 37 km/h

Batéria

Maximálny dojazd 40 km
Kapacita batérie 10,5 Ah
Typ batérie Lítiová
Kód:  SPTliv0003
Produktové číslo:  4260609320022
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07