Obnoviť stránku

Swix Súprava voskov P18

4,5 2 hodnotení

Swix Súprava voskov P18

Veľa ľudí si zimu bez lyžovania nedokáže ani predstaviť. Aby sa vám skvele lyžovalo, je potrebné sa o lyže starať, dobre ich ošetrovať a prispôsobiť skĺznicu počasiu použitím správneho vosku. Súpravu základných tuhých voskov P18 s korkom značky Swix na odrazovú zónu ocenia profesionálni pretekári, ale aj rekreační lyžiari.

Pevné vosky Swix radu V sa vyznačujú vysokou kvalitou vďaka obsiahnutému plne rafinovanému ropnému vosku, syntetickej gume a olejom farmaceutickej kvality. Voskovanie lyží je veľmi dôležité, vosk skĺznicu ochraňuje a vyživuje, skĺznica si zachováva pružnosť a nevysychá. Dobre navoskované skĺznice pôjdu rýchlejšie a bezpečnejšie a nebude vás to stáť toľko síl.
Obsah súpravy:

  • vosk V40 modrý extra
  • vosk V60 červeno-strieborný
  • syntetický korok T10

Stúpací vosk V40 modrý extra s obsahom 45 g je najobľúbenejším pevným voskom radu V. Vďaka svojej pružnosti a prispôsobivosti pokryje široký rozsah teplôt pod bodom mrazu. Je vhodný na použitie na čerstvo napadnutý sneh pri teplote -1 °C do -7 °C a na starý jemnozrnný sneh starší ako jeden deň pri teplote -3 °C do -10 °C.
Stúpací vosk V60 červeno-strieborný s obsahom 45 g je ideálny pri teplotách okolo bodu mrazu. Je vhodný na použitie na čerstvo napadnutý alebo mokrý sneh pri teplote +3 °C do 0 °C a na starý jemnozrnný alebo zrnitý sneh starší ako jeden deň pri teplote +1 °C do -1 °C.

Syntetický korok T10 sa stará o skĺznicu lyží a je vhodný na rozotieranie tuhých stúpacích a odrazových voskov. Dokáže vytvoriť vyššiu teplotu ako klasický korok, preto sa vám s týmto syntetickým korkom budú vosky roztierať lepšie. Navyše je korok veľmi ľahký.
Použitie:

  • vyčistite skĺznicu lyží, zbavte ju zvyškov voskov a rôznych nečistôt
  • na zvýšenie absorpcie vosku môžete skĺznicu pred voskovaním preleštiť kefou
  • vosk aplikujte len na odrazovú zónu a rozotrite pomocou korku
  • odolnosť a trvanlivosť voskovania sa zvyšuje s počtom nanesených vrstiev, preto vosk nanášajte v niekoľkých vrstvách
  • na záver skĺznicu preleštite utierkou
Kód:  SPT2358
Produktové číslo:  7045950925457
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03