Obnoviť stránku

Swans Swimwear Srx-n Blue

4,0 1 hodnotení
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Swans Swimwear Srx-n Blue

Najnovšia séria plaveckých okuliarov od značky Swans. Táto pretekárska edícia „Racing“ vyniká aerodynamickými vlastnosťami, tenké silikónové tesnenie a extrémne nízky profil všetkých prvkov   zaručuje takmer nulový odpor vody a okuliare tak vďaka tomu pevne držia na svojom mieste. Pohodlné nosenie zaručia výmeniteľné nosové mostíky, vďaka ktorým si sami nájdete ideálnu veľkosť, ktorá vám bude sedieť. Japonská špeciálna technológia proti zahmlievaniu a zrkadlová úprava skiel udrží váš výhľad kryštalicky čistý aj v náročnejších teplotných a svetelných podmienkach. Asymetrický tvar zorníkov vám poskytne omnoho širšie zorné pole ako v prípade klasických okuliarov. Vďaka UV ochrane sú okuliare ideálne aj na vonkajšie použitie.

Kľúčové vlastnosti

  • Nízkoprofilové
  • Určené predovšetkým na šport
  • Antifog a UV ochrana
  • 4 veľkosti výmeniteľných nosových mostíkov
  • Vhodné na rekreáciu i šport
  • Schválené medzinárodnou plaveckou organizáciou FINA

Majstrovské skúsenosti

Okuliare od značky Swans používa aj dvojnásobný majster sveta v triatlone Jiří Klíma. Podľa svojich slov ich považuje za najlepší plavecké okuliare, ktoré mal kedy možnosť vyskúšať a rozhodne je odporúča.

Parametre a špecifikácia

Vlastnosti

Farba Modrá

Určenie

Určenie Ženy, Muži

Určenie

Určenie Ženy, Muži
Kód:  SPTms1762
Produktové číslo:  4984013961649
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01