Obnoviť stránku

Swans Plavecké okuliare SR-71M Smoke Shadow

Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Swans Plavecké okuliare SR-71M Smoke Shadow

Mnohoročné skúsenosti spoločnosti Swans v spojení s najmodernejšími japonskými technológiami ponúkajú plavcom po celom svete najlepšiu kvalitu a ideálne vlastnosti do všetkých podmienok. Technológia Premium Anti-fog, ktorá bola vyvinutá špeciálne pre tento model, prináša až 3× väčšiu odolnosť proti zahmlievaniu v porovnaní s konkurenciou a zaisťuje kryštáľovočistý priehľad až 4× dlhšie ako pri bežných okuliaroch. Ďalšou chuťovkou tohto modelu sú polarizované sklá, ktoré majú za úlohu zabrániť oslneniu pri použití vonku a zároveň redukovať rušivé odlesky, ktoré sú v prostredí plaveckých bazénov bežné. S touto technológiou prichádza firma Swans vôbec ako prvá. Ďalšie detaily, ako výmenné nosové mostíky, UV ochrana alebo odolné silikónové tesnenie, sú už len príjemnou čerešničkou na záver.

Kľúčové vlastnosti

  • Premium Anti-fog
  • Polarizované sklá
  • UV ochrana
  • 4 veľkosti výmenných nosových mostíkov
  • Schválené medzinárodnou plaveckou organizáciou FINA
  • Silikónové tesnenie

Premium Anti-fog

Túto jedinečnú technológiu vyvíjala spoločnosť Swans od roku 2009 na základe predchádzajúceho dotazníka, do ktorého sa zapojilo viac ako 1 000 plavcov vrátane športových špičiek a trénerov. V tomto dotazníku viac ako 40 % respondentov uviedlo zahmlievanie ako najväčší súčasný problém vo vlastnostiach plaveckých okuliarov. Laboratórne testy a analýzy dokázali, že technológia Premium Anti-fog zlepšuje odolnosť okuliarov proti zahmlievaniu až trojnásobne, a to po dobu štyrikrát dlhšiu, než je bežné u iných protizahmlievacích technológií.

Parametre a špecifikácia

Určenie

Určenie Ženy, Muži

Určenie

Určenie Ženy, Muži
Kód:  SPTms1757
Produktové číslo:  4984013190650
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04