Obnoviť stránku

SUUNTO SPARTAN ULTRA STEALTH TITANIUM HR

4,7 45 hodnotení
Príslušenstvo k tovaru

SUUNTO SPARTAN ULTRA STEALTH TITANIUM HR

Snáď každý športový nadšenec túži po zariadení, ktoré by bolo schopné monitorovať jeho jednotlivé športové aktivity, odovzdávať dôležité informácie alebo s presnosťou nasmerovať na správnu cestou k cieľu. Športtester SUUNTO SPARTAN ULTRA HR s rozmermi 5 × 5 × 1,7 cm a hmotnosťou len 73 gramov vám to všetko dokáže s ľahkosťou sebe vlastnou sprostredkovať. Odolnosť voči poškodeniu a vodotesnosť až 10 ATM je garantovaná vďaka kvalitnému spracovaniu. Materiál púzdra je polyamid, zafírové sklíčko sa nedá len tak poškrabať a na pohodlný remienok sa použil silikón. 

Kľúčové vlastnosti

  • Farebný a dotykový displej
  • Jednoduchý a čistý dizajn
  • Česká lokalizácia a mnoho ďalších
  • Súčasťou balenia je hrudný pás
  • Vodotesnosť: 10 ATM
  • Rozmery: 50 × 50 × 17 mm
  • Hmotnosť: 73 gramov
  • Materiál: polyamid, silikón
  • Farba: titánová

Všetko prehľadne na jednom mieste

Tieto multišportové hodinky ponúkajú svojmu používateľovi okrem dokonalého dizajnu aj nepreberné množstvo funkcií a aplikácií, ktoré si hneď na prvé vyskúšanie určite obľúbia. Dominantou hodinek je dobre čitateľný, farebný a dotykový displej s rozlišením 320 × 300 pixelů. Spárujte zariadenie s vaším šikovným telefónom využívajúcim iOS či Android a nechajte si zobrazovať prichádzajúce hovory, správy či e-maily priamo na displeji hodiniek. Alebo sťahujte nové aplikácie, aktualizujte mapy či analyzujte dosiahnuté výkony v športovom denníku aplikácie Movescount. Športtester vám pri zapnutej GPS ponúkne až 18 hodín prevádzky bez potreby nabíjať. 

Hodinky sa stanú vašou oporou a analytikom pri vykonávaní viac ako osemdesiatich rôznych športových aktivít. Hrudný pás zaistí presné zmeranie vašej srdcovej frekvencie, na displeji sa však bude zobrazovať aj množstvo spálených kalórií. Presná navigácia vám nikdy nedovolí stratiť vytýčený smer. S funkciou Find back vždy nájdete cestu naspäť cez vytýčené body zájmu. Altimeter, barometer či kompas iste prídu tiež vhod. Vibrácie vás upozornia pri dosiahnutí denného limitu krokov alebo prekonanie najlepšieho času na zvolenej trati. Čas je nastavovaný automaticky podľa aktuálnej lokácie, v ktorej sa nachádzate. Produkt je kompatibilný s ostatnými výrobkami značky Suunto. 

Parametre a špecifikácia

Určenie a kompatibilita

Kompatibilný OS Android, iOS

Displej

Sklíčko Zafírové

Vyhotovenie a odolnosť

Farba puzdra Čierna
Hmotnosť 73 g

Konektivita a senzory

Bezdrôtová technológia Bluetooth, GPS
Senzory a hardvér Vibrácie, GLONASS, Kompas

Funkcie

Športové aktivity Beh, Cyklistika, Chôdza, Plávanie
Funkcia merania športu Krokomer, Tepová frekvencia, Vzdialenosť, Záznam trasy, Výpočet kalórií, Rýchlosť, Intervalový tréning, Tempo
Zdravotné funkcie Monitoring spánku
Smart funkcie Budík, Stopky

Softvér

Jazyk mobilnej aplikácie Čeština, Angličtina, Nemčina

Výdrž a úložisko

Max. výdrž batérie 480 h (20 d)
Bežná výdrž batérie 240 h (10 d)
Kapacita úložiska 0 GB
Kód:  KHO9003
Produktové číslo:  6417084202611
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB14