Obnoviť stránku

SUUNTO SMART SENSOR BLE HR BLACK

4,7 14 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

SUUNTO SMART SENSOR BLE HR BLACK

Suunto Smart Sensor je jedným z najmenších hrudných snímačov tepu na trhu, ktorý podporuje prenos dát cez bluetooth. Vďaka svojim rozmerom vás nebude nijako obmedzovať, či už sa venujete behu alebo napríklad posilňovaniu s činkami. Štandardne sa páruje s hodinkami Ambit3, prípadne s iPhonom, telefónom a tabletom s operačným systémom Android a zariadeniami podporujúcimi technológiu bluetooth Smart.

Ak to však nie je možné, napríklad pri plávaní, uloží si všetky dáta o vašom pohybe do svojej pamäti tak, aby ste ich mohli analyzovať neskôr. Vďaka presným štatistikám, ktoré vám spracuje aplikácia Suunto Movescount, budete mať o účinnosti svojho tréningu dokonalý prehľad.

  • Vodotesný do 30 m
  • Vymeniteľná batéria
  • Možnosť aktualizovať softvér
  • Nastaviteľný hrudný pás v rozsahu od 60 do 88 cm

Parametre a špecifikácia

Konektivita

Konektivita Bluetooth
Kód:  KHO6783
Produktové číslo:  6417084181930
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09