Obnoviť stránku

Suunto 7 Black

2,7 12 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Suunto 7 Black

Suunto 7 Black sú navrhnuté na športové aktivity a každodenné použitie

Smart hodinky Suunto 7 sú vybavené modernou technológiou Qualcomm® Snapdragon Wear™ 3100 a operačným systémom Wear OS by Google, vďaka čomu prinášajú veľa užitočných funkcií ako pre oblasť športu, tak na každodenný život. K dispozícii je rad inteligentných senzorov zahŕňajúcich snímač tepu, GPS modul, výškomer, kompas atď. Hodinky sa pýšia veľmi odolným športovým dizajnom a špičkovým spracovaním s použitím vysoko kvalitných materiálov. Puzdro z vystuženého polyamidu dopĺňa elegantná luneta z kvalitnej nehrdzavejúcej ocele a komfortný silikónový remienok.


Kľúčové vlastnosti smart hodiniek Suunto 7 Black

  • Unisex hodinky Suunto 7 Black s meraním tepu zo zápästia
  • 1,39" Dotykový AMOLED displej s ochranným sklom Gorilla Glass
  • Vodotesnosť 50 m (5 ATM)
  • Bezdrôtové rozhranie Bluetooth a WiFi
  • Batéria s výdržou až 48 hodín (pri aktívnej GPS 12 hodín)
  • Výpočet kalórií, meranie vzdialenosti a rýchlosti, monitoring spánku, intervalový tréning
  • GPS/GLONASS, barometer, výškomer, kompas, teplomer
  • Operačný systém Wear OS by Google
  • Podpora bezkontaktných platieb Google Pay
  • Hudobný prehrávač a interná pamäť 8 GB
  • Príjem notifikácií z inteligentného telefónu (Android, iOS)
  • Pohodlný 24 mm silikónový remienok

70+ športových režimov

Inteligentné fitness hodinky Suunto 7 Black ponúkajú viac ako 70 športových režimov, ktoré zaistia presné sledovanie aktivity v širokej škále pohybových činností, ako je napr. beh, cyklistika, turistika, lyžovanie, surfovanie, plávanie atď. Hodinky sa postarajú o presné meranie každodennej aktivity pomocou modulov na monitoring tepovej frekvencie na zápästí, tlakomeru na sledovanie nadmorskej výšky a GPS/GLONASS na záznam trasy. Navyše získate prístup do mobilnej aplikácie Suunto s detailnými tréningovými prehľadmi.

Suunto 7 sú najinteligentnejšie športové hodinky na trhu

Suunto 7 Black sú poháňané systémom Wear OS by Google, ktorý predstavuje moderný nástroj na dosiahnutie rovnováhy medzi odbornými znalosťami v oblasti športu a každodenného života. Systém smart hodiniek Suunto 7 prináša používateľom veľa užitočných funkcií, ako je napr. príjem notifikácií zo smart telefónu, hlasový asistent Google, možnosť bezpečného platenia prostredníctvom služby Google Pay či individuálne tréningové vedenie v rámci aplikácie Google Fit. Tisícky ďalších aplikácií sú k dispozícii v obchode Google Play.

Suunto 7 Black

Robustný dizajn

Športové smart hodinky Suunto 7 boli navrhnuté vo Fínsku a podrobené dôkladnému testovaniu v extrémnych podmienkach, takže sa na ne môžete spoľahnúť v každej situácii. Hodinky sú vhodné do posilňovne, bazéna i do dažďa. Dotykový AMOLED displej je navyše vybavený ochranným sklom Gorilla Glass, ktoré ho chráni pred poškrabaním.

Suunto 7 Black

Bezplatné offline mapy

Objavte svet okolo seba pomocou bezplatných offline máp s podrobnosťami o teréne, chodníkmi a vrstevnicami. Mapy ľahko zobrazíte počas cvičenia a jednoduchým pohybom prsta zase schováte. Po pripojení k WiFi sieti sa automaticky stiahnu miestne offline mapy, alebo môžete stiahnuť mapy ručne pre preferované lokality.

Suunto 7 Black

Najlepšie tréningové mapy

Okrem klasických máp sú k dispozícii aj tzv. teplotné mapy, ktoré ponúkajú prehľadné grafické znázornenie atraktívnych tréningových miest až pre 15 športových aktivít, takže získate dokonalý prehľad o najlepších tréningových trasách v okolí, aj keď nemáte k dispozícii telefón alebo prístup k sieti.

Hudobný prehrávač

Integrovaný hudobný prehrávač

Vďaka integrovanému hudobnému prehrávaču a internému úložisku s kapacitou 8 GB môžete ukladať a počúvať svoje obľúbené skladby bez nutnosti prepojenia hodiniek Suunto 7 Black s vaším smartfónom. Stačí pripojiť bezdrôtové Bluetooth slúchadlá a hudbu môžete pohodlne ovládať priamo z vášho zápästia.

Suunto 7 Black

Bezkontaktné platby Google Pay

Vďaka integrovanej službe Google Pay (momentálne nie je Google Pay v smart hodinkách v ČR podporovaný), ktorá je spárovaná s vašou platobnou kartou, budete môcť na podporovaných miestach pohodlne platiť iba priložením hodiniek Suunto 7 Black k terminálu. Vstavaný WiFi modul navyše zabezpečí automatickú aktualizáciu vnútorného softvéru, takže budete mať prístup k najnovším funkciám.

Suunto 7 Black

Dlhá výdrž batérie smart hodiniek Suunto 7 Black

O napájanie smart hodiniek Suunto 7 Black sa stará dobíjacia batéria, ktorá disponuje výdržou až 48 hodín pri bežnom používaní. Vďaka tomu získate dostatok energie na sledovanie vašich športových aktivít a počúvanie obľúbenej hudby celý deň. V režime aktívnej GPS je výdrž batérie skrátená na 12 hodín a v úspornom režime predĺžená na 40 dní.


Prepojenie s mobilnou aplikáciou

Pripojte sa pomocou bezdrôtového Bluetooth rozhrania k obľúbeným službám, ako sú Strava, Endomondo a TrainingPeaks, alebo ukladajte namerané tréningové hodnoty priamo do mobilnej aplikácie Suunto, kde môžete dáta analyzovať, sledovať históriu záznamov či zdieľať svoje úspechy s vašimi priateľmi alebo trénerom.


Parametre a špecifikácia

Určenie a kompatibilita

Kompatibilný OS Android, iOS
Verzia kompatibilného OS Android 10.0, Android 11.0, Android 9.0, Android 8.0, Android 7.0, iOS 15, iOS 14, iOS 13

Displej

Tvar ciferníka Guľatý
Uhlopriečka displeja 1,39 "
Typ displeja AMOLED
Sklíčko Gorilla Glass

Vyhotovenie a odolnosť

Veľkosť puzdra 50 mm
Materiál puzdra Nehrdzavejúca oceľ
Farba puzdra Čierna
Spôsob ovládania Kombinované
Hmotnosť 70 g

Konektivita a senzory

Bezdrôtová technológia NFC, Bluetooth, WiFi, GPS
Typ NFC platby Google Pay
Senzory a hardvér Barometer, Vibrácie, GLONASS, Kompas, Gyroskop, Teplomer okolitej teploty, Intenzita svetla

Funkcie

Športové aktivity Bedminton, Beh, Cyklistika, Fitness, Golf, Chôdza, Joga, Lezenie, Lyžovanie, Outdoor, Plávanie, Tenis, Turistika, Veslovanie
Funkcia merania športu Krokomer, Tepová frekvencia, Vzdialenosť, Výpočet kalórií, Rýchlosť, Prevýšenie, Tepové zóny, Podpora aplikácie Strava, Tempo, Úroveň regenerácie tela
Zdravotné funkcie Monitoring spánku, Meranie úrovne stresu
Smart funkcie Hľadanie mobilu, Navigácia, Ovládanie prehrávača hudby v mobile, Integrované mapy, Budík, Dátum, Kalendár, Stopky
Sledovanie polohy a trasy Pomocou GPS v hodinkách

Notifikácie a volania

Notifikácie z telefónu Prichádzajúci hovor, Odmietnutie prichádzajúceho hovoru, SMS, WhatsApp, Messenger, Sociálne siete, Kalendár, E-mail

Softvér

OS hodiniek Wear OS
Jazyk mobilnej aplikácie Čeština, Angličtina, Nemčina, Francúzština
Jazyk rozhrania Čeština, Angličtina, Nemčina, Francúzština

Remienok

Farba ramienka Čierna
Materiál remienka Silikón
Vymeniteľný remienok Áno
Min. obvod zápästia 13 cm
Max. obvod zápästia 22 cm
Typ zapojenia 24mm Quick Release

Výdrž a úložisko

Max. výdrž batérie 960 h (40 d)
Bežná výdrž batérie 48 h (2 d)
Kapacita úložiska 8 GB

Značka/model

Značka Suunto
Modelový rad 7
Kód:  SPTsuun7b
Produktové číslo:  SS050378000
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB14