Obnoviť stránku

Sulov Tatra, 105 cm, červeno-čierne

4,5 8 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
63,90 €

Sulov Tatra, 105 cm, červeno-čierne

Vychutnajte si naplno so svojimi ratolesťami zimné radovánky a zaobstarajte si tradičné celodrevené sánky značky Sulov. Na prvý pohľad zaujmú prepracovaným dizajnom a a typickou konštrukciou z ohýbaného bukového dreva. Sánky Sulov sú vybavené farebným sedadlom s dĺžkou 55 cm s nepremokavými textilnými popruhmi. Zahnuté držadlo na ruky zaistí praktické uchopenie a je spoľahlivo pripevnené kovovými čapmi. Sánky Sulov je možné jednoducho doplniť detskou ohrádkou pre maximálnu bezpečnosť aj tých najmenších jazdcov. Vďaka vysokej nosnosti, až 90 kg sú sánky veľmi odolné a bez problémov si poradia aj s vyššou záťažou. Malá hmotnosť sánok Sulov je zárukou praktickej manipulácie.

Kľúčové vlastnosti sánok Sulov, červeno-čierne

  • Špeciálna konštrukcia sánok Sulov z ohýbaného bukového dreva
  • Nepremokavé textilné popruhy
  • Sánky Sulov s dĺžkou 105 cm a sedadlom veľkosti 55 cm
  • Vysoká nosnosť, až 90 kg
  • Sánky Sulov s prepracovaným dizajnom červeno-čiernej farby
  • Kovové prvky so špeciálnou antikoróznou povrchovou úpravou
  • Kvalitné sedadlo s textilnými nepremokavými popruhmi
  • Sánky Sulov je možné doplniť detskou ohrádkou

Kovové prvky s protikoróznou ochranou

Všetky kovové prvky sánok Sulov, ako napríklad čapy a skĺznice, sú vybavené odolnou povrchovou úpravou s transparentným protikoróznym lakom. Vďaka tomu sú sánky veľmi odolné a ponúkajú dlhú životnosť. Sánky Sulov je možné prakticky doplniť detskou ohrádkou, takže ich možno bez obáv využiť aj pre tie najmenšie deti.

Sánky Sulov vynikajú kvalitnou konštrukciou

Sánky Sulov sú vybavené vysokokvalitnou konštrukciou z ohýbaného bukového dreva.  Na prvý pohľad zaujmú svojím precíznym spracovaním a elegantným dizajnom. Sedadlo sánok Sulov je vypletané textilnými nepremokavými popruhmi, ktoré spoľahlivo bránia podchladeniu. Sánky Sulov bez problémov pojmú viac sánkarov naraz, a to vďaka dostatočnej dĺžke sedadla.


Parametre a špecifikácia

Typ

Typ Sánky
Maximálny počet osôb 1

Brzdy

Brzdy Bez bŕzd

Nosnosť

Nosnosť 90 kg

Hmotnosť

Hmotnosť 5 kg

Farba

Farba Čierna, Červená

Materiál

Materiál Drevo
Kód:  SPT2536
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  4891223089493

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17