Obnoviť stránku

Sulov s flísom bielo-čierny

4,2 6 hodnotení
5,86 €

Sulov s flísom bielo-čierny

Už máte doma hit tohtoročnej sezóny - multifunkčnú bezšvovú šatku z rýchloschnúceho materiálu? Táto bezchybná praktická vecička vám veľmi dobre poslúži pri športovaní alebo pri relaxácii ako zahrievač krku alebo hlavy, ale takisto je vkusným doplnkom, ktorý z vás urobí športovcov elegantných a moderných. Nemusíte však byť ani športovcami, aby ste mohli so šatkou vyzerať elegantne. Je totiž určená nielen na športovanie, ale aj na bežné nosenie.

Kľúčové vlastnosti

  • Jedna strana šatky z hrejivého flísového materiálu
  • Vkusný vzhľad - biela farba
  • Účinná ochrana hlavy, tváre aj krku pred snehom, vetrom a mrazom
  • Ochrana hlavy, tváre a krku pred chladom, slnkom a prachom
  • Vhodná na celoročné použitie
  • Možno prať v práčke

Materiál:
100 % polyesterové mikrovlákno

Zakaždým inak

Samotný prívlastok "multifunkčná" predurčuje šatku k praktickému využitiu v mnohých smeroch. Dobre poslúži ako čiapka, kukla či čelenka. Ochráni vašu tvár aj uši. Využitie nájde ako šatka, a to aj ako pirátska, čo ocenia najmä deti. Keďže je šatka vyrobená v univerzálnej veľkosti, môže urobiť radosť deťom aj dospelým. Má tvar tubusu, a pretože sa nosí nariasená okolo krku a na hlave natiahnutá, nie je potrebné zdĺhavé žehlenie. Po vypraní rýchlo vyschne a je pripravená na nosenie.

Parametre a špecifikácia

Vlastnosti

Typ Nákrčník
Veľkosť UNI
Materiál Polyester
Farba Biela
Vhodné pre Voľný čas, Outdoorové aktivity, Šport, Turistika

Materiál

Materiál Polyester
Kód:  SPT4215
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  4891223101720

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08