Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Sulov Champion, červené

4,8 230 hodnotení
Cenová bomba
16,90 € Ušetríte 3,05 €

Sulov Champion, červené

Sulov Champion sú kvalitné boby, ktoré na prvý pohľad zaujmú prepracovaným dizajnom. Vďaka vysokej kvalite použitých materiálov sú boby veľmi odolné a maximálne spoľahlivé.  Konštrukcia bez ostrých hrán bráni zraneniu, takže je použitie bobov Sulov Champion maximálne bezpečné. Boby sú osadené vyvýšeným sedadlom, ktoré poskytuje pohodlie pri jazde a zároveň bráni podchladeniu jazdca. Aj napriek svojej malej hmotnosti, iba 1,6 kg ponúkajú boby Sulov Champion vysokú nosnosť, až 40 kg. Pri ich používaní deti ocenia tiež zabudovaný ťažný popruh, ktorý zaistí praktickú manipuláciu.

Kľúčové vlastnosti bobov Sulov Champion, červené

  • Boby Sulov Champion sú vybavené pákami na spomalenie jazdy a ľahké riadenie
  • Konštrukcia bez ostrých hrán a špicatých tvarov proti zraneniu
  • Boby Sulov Champion so športovým dizajnom červenej farby
  • Ťažný popruh zaistí jednoduchú manipuláciu
  • Maximálna nosnosť bobov Sulov Champion je 40 kg
  • Vyvýšené sedadlo chráni pred chladom a poskytuje maximálne pohodlie pri jazde
  • Boby Sulov Champion sú vyrobené z kvalitného a vysokoodolného plastu

Sedadlo a popruh pre maximálne pohodlie

K pohodliu jazdca na boboch Sulov Champion prispieva vyvýšené sedadlo a popruh. Deti tak môžu boby pohodlne ťahať za sebou a nemusia ich pri zdolávaní kopca prácne prenášať. Všetky boby série Sulov Champion sú navyše vyhotovené v športovom dizajne s jednofarebným vyhotovením. Tieto boby sú vyrobené v červenej farbe.

Boby Sulov Champion z kvalitných materiálov

Na boboch Sulov Champion si vaše deti vychutnajú zimu tak, ako ste si ju vychutnávali vy! Boby Sulov Champion sú vyrobené z jedného dielu kvalitného pevného plastu, vďaka čomu sú veľmi odolné a maximálne bezpečné. Boby sú osadené dvoma postrannými brzdovými pákami, pomocou ktorých možno jednoducho riadiť smer jazdy, spomaliť alebo úplne zastaviť.


Parametre a špecifikácia

Typ

Typ Boby
Maximálny počet osôb 1

Brzdy

Brzdy Páky

Riadenie

Riadenie Páky

Nosnosť

Nosnosť 40 kg

Hmotnosť

Hmotnosť 1,6 kg

Farba

Farba Červená

Materiál

Materiál Plast
Kód:  SPT2528
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  4891223074109
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18