Obnoviť stránku

Sulov Arlen EU 41

5 1 hodnotení
Variant
EU
37 38 39 40 41 42
66,90 €

Sulov Arlen EU 41

S touto topánkou pre rekreačné korčuľovanie si určite každá dievča alebo žena užije veľa nádherných zážitkov na ledovej ploche. Maximálnej pevnosti tejto korčule zo syntetického materiálu bolo docielené veľmi starostlivým vymodelovanie. Vy si tak budete užívať možnosti vykonávania krasokorčuliarskych kreácií bez strachu z vymknutého členku alebo nepríjemných otlakov. Vašu nohu bude hýčkať veľmi teplý kožúšok, ktorý bol použitý na vnútornú plochu topánky. Iste vás zaujme biela topánka s malými kamienkami v tvare malých lístočkov. Nôž z nerezovej ocele bol odmenený certifikátom TÜV. Vy sa tak môžete tešiť naozaj ostrému nožu, ktorý sa neotupuje. Zúbky vám umožní jednoduché brzdenie aj pri veľkých rýchlostiach.

Užívajte si športových aktivít na čerstvom vzduchu. Nechajte svoje vlasy povlávat v príjemnom vánku zimného dňa. Vychutnávajte si ladné pohyby na ploche zamrznutého rybníku alebo športového oválu. Prebuďte v sebe skryté krasokorčuliarske vlohy s korčúľ od spoločnosti Sulov Arlen.

Veľkosť:
41

Kľúčové vlastnosti

  • Krásny a čistý dizajn
  • Veľmi pevná topánka pre dámy
  • Upevnenie nohy pomocou šnurovanie
  • Kožúšok vnútri príjemne hreje
  • Nôž je certifikovaný s TÜV

Parametre a špecifikácia

Sezóna

Sezóna 2018/2019

Určenie

Určené pre Ženu
Výkonnosť Rekreačné

Veľkosť

Veľkosť 41
EU 41
Mondo point 265 mm
Rozťahovacia topánka Nie

Materiál

Skelet Cold resistant PVC
Topánka Kožúšok s dlhším chlpom SOFT FUR
Nôž Antikorový krasokorčuliarsky nôž tüv so zúbkami

Hmotnosť

Hmotnosť 2 100 g
Kód:  SPT2556
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  4891223073607

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03